Despre viața personală a lui Ombladon nu s-a știut niciodată nimic, până acum, însă, când artistul nu se mai ferește, semn că lucrurile sunt extrem de serioase. Iar iubita lui este o tipă care-ți atrage imediat atenția, cel puțin din punct de vedere fizic. Cine este ea? Sorina Ioniță, alias MC So.

Până să-și facă un nume bun în lumea prezentării și animării de programe de club, MC So a făcut parte dintr-un grup de ”decor”, pe la evenimente mondene și sărbători locale, Senzual.

Tânără ce a ”dispărut” de mult din acel rol, a dovedit că poate mai mult iar, la ora actuală, este una dintre cele mai cunoscute gazde ale programelor de discotecă, fiind omniprezentă la marile cluburi din țară dar și vestul Europei, cu o agendă invidiată de mulți din branșa sa. De altfel, tot în timpul unui job l-a cunoscut și pe Ombladon.

Astfel, Ombladon și Sorina au avut ochi unul pentru celălalt, la o mare discotecă din Costinești, unde  bruneta a fost o prezentă permanentă în programele clubului pe sezonul estival 2019, iar Paraziții au avut contractate câteva concerte.

Fără să trâmbițeze asta dar nici să ascundă relația, din vară, cei doi formează un cuplu. Departe de ochii curioșilor, împreună au fost într-o scurtă vacanță și în Grecia, însoțiți de câțiva prieteni.

Omblandon și iubita sa (FOTO dreapta)

Ombladon, pe numele său Bogdan Ionuț Păstacă, s-a ținut întotdeauna departe de șuietele celor ce se numesc parte din industria muzicală românescă, preferând chefurile cu prietenii la colțul blocului, în Colentina, chiar și acum. Sorina nu a încercat să-l schimbe, iar acest lucru pare că le priește.


Citeşte şi:

Englezii s-au mobilizat pe rețelele sociale și au aflat numele vinovatului. El este omul care a dezgustat toată Anglia!
GSP.RO

Englezii s-au mobilizat pe rețelele sociale și au aflat numele vinovatului. El este omul care a dezgustat toată Anglia!

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase
HOROSCOP

Horoscop 9 decembrie 2019. Vărsătorii au idei mai curajoase