MENIU CAUTĂ
13 Mar. 2018 10:36

Simona Gherghe i s-a destăinuit Danielei Gyorfi. „Și eu trăiesc aceeași dramă”

Distribuie

Prezentatoarea de televiziune Simona Gherghe i-a făcut o mărturisire de familie cântăreței Daniela Gyorfi. Cele două au constatat că trec prin aceleași experiențe când vine vorba de viața de familie.

Cântăreața Daniela Gyorfi, care are o relație cu George Tal, a fost invitată la emisiunea Acces Direct, pe care Simona Gherghe o moderează la postul de televiziune Antena 1.

În urma discuțiilor pe care le-au avut în platou, cele două au ajuns la concluzia că se confruntă cu același lucrur când vine vorba de familie, și anume că fetițele lor preferă să stea mai mult cu tăticii lor decât cu ele.


„Maria e acasă, la patru termină afterschoolul. Maria e în clasa zero. Doarme ca o domnişorică, nu mai e copilul de doi-trei ani. O să-i facem camera ei, eu o să fiu tristă, că ei îi place să doarmă cu mine.

Ştie ce vrea, acum e cu prinţese, dar până la toamnă se mai schimbă gusturile. O să-i fac camera pe roz şi trebuie să aibă camera ei. Cred că pe tati îl iubeşte un pic mai mult. Dacă George a zis ceva… e autoritar', a afirmat cântăreața Daniela Gyorfi.

„Şi eu trăiesc aceeaşi dramă. Când venim împreună şi intru eu pe uşă, pe el îl vede primul, nu pe mine', i-a mărturisit Simona Gherghe artistei.

Daniela Gyorfi este mama unei fetițe pe nume Maria, în timp ce prezentatoarea de televiziune Simona Gherghe are o fiică pe care o cheamă Ana Georgia.


Citește și: EXCLUSIV/ România a pierdut un credit de 465 milioane de euro pentru o magistrală de metrou dintr-un motiv absurd


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Antonella sau drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă
Comentarii