Mergi direct la conținut »
Soție, asistentă, îngrijitoare. Partenera cântărețului Cornel Constantiniu face de toate, de 25 de ani, pentru cântărețul imobilizat de boală (VIDEO)
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Soție, asistentă, îngrijitoare. Partenera cântărețului Cornel Constantiniu face de toate, de 25 de ani, pentru cântărețul imobilizat de boală (VIDEO)

În showbiz, unde cuplurile tinere se destramă ca perdelele de fum, veteranii muzicii ușoare echilibrează balanța, chiar și acolo unde viața a fost mai puțin dreaptă. Cornel Constantiniu, 73 de ani, care de 25 de ani e chinuit de maladia Parkinson, și Domnița, soția lui, reprezintă una dintre cele mai sudate familii celebre. S-a văzut asta și la lansarea de zilele trecute a albumelor greu încercatului interpret.

De Florian Gheorghe,

Sotia lui Cornel Constantiniu n-a capitulat în fața bolii partenerului său de viață nici când aceasta a-nceput să-și ceară obolul, țintuindu-l în scaunul cu rotile. I-a devenit îngrijitoare și asistentă și a-nceput să-l însoțească la evenimentele mondene, de fiecare dată când interpretul a decis să le onoreze.

Sotia lui Cornel Constantiniu face de toate, de 25 de ani, pentru cântărețul imobilizat de boală

Așa s-a întâmplat și zilele trecute, când Cornel Constantiniu a fost vedeta unei duble lansări discografice –  două albume pe care au fost adunate cele mai mari succese ale sale. Surpriza serii a fost că Domnița a fost la fel de aplaudată ca soțul ei și lăudată de toate celebritățile prezente pentru sacrificiul făcut, acela de a se trece în plan secund pentru a se dedica întru totul bărbatului ei. Chiar au existat voci care au declarat că Domniței i se datorează faptul că interpretul este în viață! Discretă și modestă, femeia a refuzat să ia cuvântul în fața asistenței și a preferat să păstreze tăcerea asupra încercărilor grele prin care trec de peste două decenii ea și soțul ei.

Odată cu dubla lansare, Cornel Constantiniu a primit și “Discul de Aur”, un trofeu a cărui decernare i-a adus lacrimi în ochi cântărețului.

CITESTE SI: Câștigătorul “Cerbului de argint” alături de Angela Similea, acum 50 de ani, uitat de organizatorii festivalului. Dorin Anastasiu, supărat pe TVR

Close
Închide
  Close