Mergi direct la conținut »
Soția unui prezentator TV a primit trimiterea la analize, la câteva săptămâni după ce a murit de cancer la sân
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Soția unui prezentator TV a primit trimiterea la analize, la câteva săptămâni după ce a murit de cancer la sân

Soția unui prezentator TV a primit trimiterea la analize, la câteva săptămâni după ce a murit de cancer la sân

Un prezentator de știri din Marea Britanie a avut parte de șocul vieții lui. Soția sa, care murise de cancer, a primit biletul de trimitere la analize pentru boala de care suferea, la câteva săptămâni de la deces. 

Colin Brazier, un prezentator de știri din Marea Britanie, a trecut prin cel mai greu moment din viața lui, în luna iulie. Soția sa, Jo, a pierdut lupta cu cancerul la sân. Al doilea șoc a venit la câteva săptămâni de la deces, când a primit o scrisoare de la spital, în care soția lui este invitată să-și facă analizele de cancer la sân. Revoltat, bărbatul a făcut publică situația pe o rețea de socializare.

„Știu că NHS-ul (serviciul de asigurări de sănătate din Marea Britanie – n.r.) este cel mai apropiat lucru de o religie statală pe care îl avem, dar invitații la analize de sân sunt inutile celor care au murit deja de cancer la sân”, a scris Brazier, pe Twitter. El a publicat și scrisoarea primită de la spital la câteva săptămâni de la moartea soției sale.

În urma mediatizării cazului, reprezentanții spitalului i-au cerut ulterior scuze prezentatorului TV.

Citește și

Familia de muzicieni care e la “Cerbul de Aur” de 50 de ani. Ștafetă predată din tată-n fiu

 

 

Close
Închide
  Close