MENIU CAUTĂ

„Uriașul” Thor Björnsson din „Game of Thrones” s-a însurat. El are 2,05 metri, ea are 1,57 metri! Cum arată cuplul (FOTO)

Distribuie

Thor Björnsson (29 de ani), actorul din "Game of Thrones" cunoscut pentru rolul celui supranumit "Muntele", a confirmat sâmbăta marea veste pe Instagram, unde a postat și imagini realizate în ziua cea mare.

„Cu mare plăcere  o prezint acum pe Kelsey Morgan Henson, soția mea!”. Vedeta din Game of Thrones, care a devenit cel mai puternic om din lume în iulie, în Filipine, a continuat: „Sunt atât de încântat de toate aventurile viitoare pe care le vom  trăi împreună”.

În fotografia alb-negru, Thor – pe numele său real numele real Haftor J Björnsson – este văzut îmbrăcat într-un costum clasic și cravată, în timp ce Kelsey completează imaginea perfectă într-o rochie de mireasă  specială. Și ea a  confirmat marea veste pe contul de socializare. „Aștept cu nerăbdare să-l trag după mine pe acest tip mare în restul vieții mele. Te iubesc acum și pentru totdeauna și promit să-ți stau alături la bine și la greu”.

Thor și Kelsey s-au cunoscut din 2017, în Canada într-un bar unde Kelsey a lucrat ca chelneriță. Cei doi s-au îndrăgostit pe loc. Cuplul a atras multă atenție, datorită diferenței de înălțime dintre  ei. În timp ce Thor are 2,05 metri, Kelsey are 1,57 metri. Potrivit The Mirror, actorul a spus că a fost deseori luat peste picior în mediul online, dar nicioadă în viața reală: „Nu-i văd pe oameni să-mi ceară față în față să mă lupt cu ei, dar pe internet există o mulțime de oameni curajoși. Nimeni nu m-a amenințat vreodată în viața reală, dar pe Facebook și Twitter, tot timpul”.

Citește și

Dezvăluire spectaculoasă despre accidentarea Simonei Halep. „Are legătură cu partea mentală”. „Libertatea” a aflat care sunt suferințele liderului mondial

 

Citește mai multe despre casatorie pe Libertatea.

Comentarii