Mergi direct la conținut »
Știai că pe Oana Roman o cheamă, de fapt, Ioana? De ce nu își serbează onomastica anul acesta
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Știai că pe Oana Roman o cheamă, de fapt, Ioana? De ce nu își serbează onomastica anul acesta

Știai că pe Oana Roman o cheamă, de fapt, Ioana? De ce nu își serbează onomastica anul acesta

Oana Roman își serbează onomastica de Sfântul Ion, pe 7 ianuarie. Ea a explicat de ce nu a organizat petrecere de ziua sa de nume.

De Dana Aramă,

Oana Roman, care a purtat o rochie de 50 de lei la petrecerea de Revelion, a acordat un interviu pentru o emisiune de la Antena Stars în care a menționat că numele ei este Ioana, de fapt.

Oana Roman, care este măritată cu Marius Elisei, a mărturisit de ce nu a organizat petrecere de onomastica ei în acest an.

Starea ei de sănătate nu este tocmai una bună, astfel că nu s-a simțit în stare să organizeze vreo petrecere.

„Pe mine mă cheamă Ioana… Eu nu mi-am dorit să petrec nicicum. Sunt şi eu răcită, mă chinui cu o răceală de două săptămâni, care nu mai îmi trece cu nimic.

Tuşesc şi nu am nicio stare să fac nimic. Anul acesta nu am chef să organizez nimic, am zis că mă odihnesc şi stau cu ai mei acasă. Chiar nu mi-am dorit să fac nimic special anul ăsta”, a declarat Oana Roman.


Citește și: Atunci și Acum: Călin Popescu Tăriceanu, de la pasiunea pentru mașini, la adversar declarat al președintelui Iohannis


 

Close
Închide
  Close