MENIU CAUTĂ
24 Iun. 2018 10:15

Teo Trandafir a pus-o la punct pe Bianca Drăgușanu. „Ești liberă să te ridici și să pleci”

Distribuie

Teo Trandafir a avut o reacție extrem de dură la adresa Biancăi Drăgușanu, spunându-i verde-n față ce a avut de spus.

După ce s-a aflat că are o relație cu Tristan Tate, Bianca Drăgușanu a fost invitată în platoul emisiunii Teo Show, pe care Teo Trandafir o moderează la Kanal D.

La emisiunea respectivă, Bianca drăgușanu a vorbit despre separarea de Victor Slav, dar și despre relația pe care o are cu noul ei iubit, Tristan Tate.

Bianca Drăgușanu a povestit, printre altele, că Tristan Tate, noul său iubit, nu știa cine este și nu știa că aceasta este prezentatoare TV.

”Mi-am dat seama că avem mai mulți prieteni în comun, după care am ieșit. Apoi am fost prinși de paparazzi, iar eu sunt aici nevoită să vin și să spun: Da, Teo, am ieșit, îmi asum!”, a afirmat Bianca Drăgușanu.

Moderatoarea teo Trandafir a ținut să clarifice lucrurile și să nu se înțeleagă că Bianca Drăgușanu a fost nevoită să vină la emisiune să facă dezvăluiri din viața ei personală.

”Există niște inexactități. 1. Nu ești nevoită pentru că nu faci nimic din ceea ce nu-ți dorești. În momentul în care nu îți mai dorești această conversație ești liberă să te ridici și să pleci. 2. Nu ți-am pus nicio întrebare care să te fi vexat. Și 3, Tot din calculator a reieșit că înainte de a fi nevoită să-mi dai mie explicații, tu te-ai pupat pe gură cu omul”, a punctat imediat Teo Trandafir.


Citește și: Previziuni Urania pentru perioada 23 – 29 iunie 2018. Mercur va intra în zodia Leului. Luna Plină în Capricorn. Marte va intra în mișcare retrogradă


 

Citește mai multe despre tristan tate, emisiune și teo show pe Libertatea.

Comentarii