Mergi direct la conținut »
Tili Niculae a trecut printr-o experiență neplăcută. “M-am cam săturat de mitocani”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Tili Niculae a trecut printr-o experiență neplăcută. “M-am cam săturat de mitocani”

Tili Niculae a trecut printr-o experiență neplăcută. “M-am cam săturat de mitocani”

Tili Niculae a trecut printr-o experiență neplăcută, iar după ce zilele trecute a postat un mesaj pe contul de socializare, aceasta a explicat în direct la tv, de ce a răbufnit în mediul virtual.

De Livia Lixandru,

Tili Niculae a trecut printr-o experiență neplăcută șile-a dat un sfat tuturor femeilor. Actrița a vorbit în direct la tv, despre un subiect sensibil pentru majoritatea.

Tili Niculae a trecut printr-o experiență neplăcută. “M-am cam săturat de mitocani”

Tili Niculae a trecut printr-o experiență neplăcută și vine cu sfaturi utile pentru femei

„De cele mai multe ori, eram şocată de ceea ce auzeam şi vedeam şi nu puteam să acţionez. Săptămâna trecută am simţit nevoia să-mi scriu refularea aceea pe blog. Avem foarte multe de dăruit pentru familie, copii şi parteneri, şi mi-e greu să cred că suntem considerate astfel”, a spus aceasta pentru Antena Stars.

Tily Niculae le îndeamnă pe femei să nu mai tolereze şi să accepte toate  mitocăniile bărbaţilor. „Ce te faci când mitocanul (n.r. bărbatul) habar nu are să se prezinte,  nu știe să mulțumească, să aprecieze, ce să mai, chestia aia simplă care începe să fie uitată… să fie  BĂRBAT.  Ce proastă și femeia, auzi, pretenții…vrea să fie BĂRBAT. Așa că, fetelor, de azi m-am trezit cu fața la pernă și m-am cam săturat de mitocani”, a scris aceasta pe blogul personal. „Ele nu sunt (n.r. femeile nu sunt proaste). Cred că e o lipsă de respect. Cred că societatea din 2017 a uitat să respecte, fie că vorbim de o relaţie de cuplu, familie etc. Nu cred că ar trebui să excelăm în tot şi toate. Cred că cei care gândesc sau afirmă (n.r. că femeile sunt proaste), sunt săraci sufleteşte”, a spus  Tili referitor la discuţia despre cât de respectate sunt femeile.

Citește și


Transformarea uimitoare a lui Florin Birică, primul câștigător “Dansez pentru tine”. Cum arată acum partenerul Andrei


 

Close
Închide
  Close