Mergi direct la conținut »
Una din rarele apariții ale Nicoletei Luciu din ultima vreme. "Ptiu, că faină muiere mai avem"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Una din rarele apariții ale Nicoletei Luciu din ultima vreme. "Ptiu, că faină muiere mai avem"

Una din rarele apariții ale Nicoletei Luciu din ultima vreme. „Ptiu, că faină muiere mai avem”

În ultima perioadă de timp, Nicoleta Luciu a ieșit din lumina reflectoarelor, preferând să se ocupe de familia sa, departe de ochii curioșilor.

De Dana Aramă,

Cu ani în urmă, Nicoleta Luciu era una dintre cele mai mediatizate vedete din showbiz-ul autohton. Era mereu prezentă la emisiuni de televiziune și era și foarte activă în mediul online. În ultima vreme, însă, vedeta a decis să se retragă din lumina reflectoarelor. Apare rar la TV și postează la fel de rar și pe rețelele de socializare, preferând să acorde tot timpul său familiei.

De curând, Nicoleta Luciu le-a făcut o surpriză admiratorilor ei și a publicat o fotografie în care apare îmbrăcată în costum tradițional. Ipostaza a fost pe placul internauților, care au fost extrem de încântați să o vadă astfel.

„Ptiu, că faină muiere mai avem…”, „Cât de frumoasă poți fi”, „Ești o ființă minunată, la fel și actriță, mamă, cântăreață, ai toate calitățile din această lume, ai un suflet bun și curat, un suflet atât de mare”, {„orice ți-ai pune, tot frumoasă ești”, „Plină de viață”, „Cât de minunată ești”, au complimentat-o internauții pe Nicoleta Luciu.

De ceva vreme, Nicoleta Luciu a renunțat la viața din Capitală și s-a mutat la Miercurea Ciuc, împreună cu partenerul ei de viață, Zsolt Csergo, și cei patru copii ai lor. Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo sunt foarte dedicați celor patru moștenitori ai lor: Zsolt Junior și tripleții Kim, Karoly și Kevin.

Citește și: ANALIZĂ EURO. Tricolorele au terminat pe locul 4, după evoluții modeste în partea a doua a turneului. Cum le-am lăudat un pic, cum n-au mai jucat nimic!

 

Close
Închide
  Close