Mergi direct la conținut »
Valentina Fătu și Vasile Muraru fac turul mănăstirilor împreună. Colegi pe scenă, prieteni în afara ei
Entertainment Libertatea > Entertainment > Valentina Fătu și Vasile Muraru fac turul mănăstirilor împreună. Colegi pe scenă, prieteni în afara ei

Valentina Fătu și Vasile Muraru fac turul mănăstirilor împreună. Colegi pe scenă, prieteni în afara ei

Valentina Fătu, 47 de ani, și Vasile Muraru, 62 de ani, împart nu numai orele petrecute la repetiții și la spectacole, ci și timpul liber. Cei doi actori de revistă au devenit, din colegi, prieteni.

De Ana Maria Păsat,

Valentina Fătu și Vasile Muraru formează un cuplu pe scenă de mai bine de cinci ani, de când Muraru a rămas fără colegul Nae Lăzărescu.

Valentina Fătu și Vasile Muraru fac turul mănăstirilor împreună

Vasile Muraru și Valentina Fătu au fost, recent, și la mănăstirea Voroneț

“În urma unui studiu de piață, s-a ajuns la concluzia că trebuie să fac cuplu cu o doamnă. Și nu am stat pe gânduri, am ales-o pe Valentina Fătu. Și nu am greșit. Ea jucase cu noi și înainte. Datorită calităților ei, avem o colaborare cum nu se poate mai bună. Nu știam că știe și să scrie, și să realizeze spectacole de revistă. E muncitoare”, ne-a mărturisit Valentin Muraru.

Azi, cei doi sunt mai mult decât colegi, sunt prieteni. Iar Muraru i-a insuflat dragostea pentru mănăstiri. Când au deplasări prin țară, caută să vadă ce lăcașuri de cult se află în zonă și merg împreună să le viziteze.

“Sunt foarte credincios și obișnuiesc să merg la mănăstiri de fiecare dată când am ocazia, mai ales la cele din Moldova”, spunea, la un moment dat, Muraru, pentru Libertatea.

Cea mai recentă astfel de vizită a celor doi a fost la Voroneț, în Suceava.

Colaborarea cu Muraru i-a adus faimă

Valentina Fătu spune că viața i s-a schimbat foarte mult de când a devenit partenera lui Muraru.

“A fost o perioadă cu multe transformări, mai ales în felul în care m-au perceput ceilalți… În esență, eu nu m-am schimbat prea mult, doar că, având proiecte profesionale, cu un mare și atât de popular actor, am fost mult mai mult în lumina reflectoarelor. Desigur, să fii văzut și să te poți exprima, în deplină libertate artistică, exact în momentul în care ai acumulat suficientă experiență de scenă, sunt un noroc și o șansă rară de care sunt perfect conștientă. Și pentru care sunt recunoscătoare”, ne-a mărturisit ea.


Citește și:

Ideologia lui este el însuși. Personajul din umbră care ia deciziile în România”

Close
Închide
  Close