MENIU CAUTĂ
05 Ian. 2016 18:19

Valentina Pelinel îi dă replica Alinei, soția lui Cristi Borcea! „Nu doresc să se tăvălească de plâns, chit că o face fals sau că simte”

Distribuie

Alina Vidican, cea care este soția în acte a lui Cristi Borcea, a apărut la TV și a sărit la gâtul Valentinei Pelinel, despre care se crede că este însărcinată cu Borcea.
deși nu a dezvăluit cine este tatăl copilului pe care îl poartă în pântece, valentina pelinel a simțit nevoia să-i dea replica actualei soții a lui Cristi Borcea, în cadrul emisiunii „Acces Direct”, de la Antena 1.
„Eu nu am confirmat tatăl copilului. Chiar am spus că voi face asta atunci când mă voi întoarce în ţară. Familia şi prietenii mei ştiu foarte bine adevărul. Este cert că în perioada asta vor apărea o grămadă de scenarii.
Povestea în care sunt ştiu doar eu. Cam cum poţi să distrugi aşa ceva. Nu m-aş fi dus la penitenciar nechemată. Nu aveam cum să merg acolo nechemată. Este un copil dorit şi asumat de ambele părţi şi o să dovedesc asta. Şi dacă Dumnezeu a vrut asta, de ce atâtea comentarii? Dacă chiar îi pasă de soţul ei, mesajul meu este: Soţul ei nu avea nevoie de asta”, a spus Valentina Pelinel.

„În viaţă, nimeni nu-ţi ia ce e al tău. Într-o casă cu iubire, nu poate să intervină nimeni. Eu nu doresc să se tăvălească de plâns, chit că o face fals sau că simte. Eu am muncit de la 15 ani şi mi-am câştigat banii. Nu sunt nici vreo femeie disperată care se agaţă de un bărbat… Situaţia e că cineva e victimă şi că încearcă să fie victimă. Asta e o victimizare publică.
Hai să fim serioşi! Nu am despărţit eu nicio familie. Sunt foarte conştientă de faptul că mi s-ar putea întâmpa şi mie tot ce fac în viaţă”, a mai spus blonda, care urmează să devină mămica unui băiețel.
Valentina Pelinel este un fost model, care s-a bucurat de succes în afara granițelor țării. A fost căsătorită cu politicianul Cristian Boureanu, de care s-a separat în anul 2014.

Citește mai multe despre Cristi Borcea și Valentina Pelinel pe Libertatea.

Comentarii