Intrat în rândul purtătorilor de verighete acum doi ani, când avea 44 de ani, Vali Crăciunescu și-a făcut un scop în a căuta secretul fericirii în cuplu pe termen lung și urmează cu religiozitate cursurile despre care soția lui, Irina, crede că sunt interesante și i s-ar potrivi.

În prezent, când nu colindă pe drumurile țării, pentru a cânta prin diverse orașe, muzicianul atârnă acordeonul în cui și scoate artistul din el la un atelier-școală, unde învață să-și folosească altfel propria creativitate și, de ce nu, să își transforme această nouă pasiune într-o afacere profitabilă. Mai exact, s-a înscris la un curs de aranjamente florale și ikebana și face practică într-o florărie.

Vali Crăciunescu face practică într-o florărie! Muzicianul s-a înscris la un curs de ikebana

Vali Crăciunescu face practică într-o florărie! Muzicianul s-a înscris la un curs de ikebana

După ce ani la rând a parodiat melodia lăutarească “Mama mea e florăreasă”, simpaticul muzician ne povestește acum despre noua sa îndeletnicire, aceea de florar: “Înveți reguli elementare de estetică consacrată, să privești un aranjament nu ca pe un obiect decorativ, ci ca pe o opera de artă. Înveți cum să compui o poveste printr-un aranjament, căci altfel nu ar avea decât un sens simbolic”, ne edifică artistul școlit la Cooperativa 9.

“Ca și muzica, florile sunt capabile să transmit emoții și sentimente și nu se oferă oricum, la întâmplare”, crede Vali.

Înainte de a-și arăta latura sensibilitatea aranjând flori, acordeonistul s-a lăsat inițiat de soția lui și în tainele dansurilor de societate. Irina l-a înscris și dus cu regularitate la cursurile organizate de un club sportiv din nordul Capitalei.

 

CITESTE SI:Dani Oțil și Răzvan Simon, ambasadorii unui festival dedicat rockerilor motocicliști care va fi ținut acasă la ei!

Urmărește-ne pe Google News