De Dana Aramă,

Brad Pitt este dependent de fumat și acesta lucru nu este deloc pe placul copiilor săi și ai actriței Angelina Jolie.

În ultima perioadă, din cauza stresului cauzat de divorțul de Angelina Jolie, Brad Pitt a ajuns să fumeze câte două pachete de țigări pe zi, potrivit radaronline.com.

„În ultimul timp, Brad a ajuns să fumeze două pachete de țigări pe zi și copiii săi sunt foarte preocupați din acest motiv”, a declarat o sursă din apropierea starului pentru publicația mai sus-menționată.

„Toți copiii sunt foarte preocupați de ceea ce ține de sănătate și încă de mici au fost învățați că fumatul este un lucru rău, deși părinții lor ambii au fost fumători”, a adăugat aceeași sursă.

„Angie a reușit să renunțe la fumat în urmă cu câțiva ani și copiii au fost foarte fericiți, însă Brad este dependent de fumat și acest lucru nu e deloc pe placul lor”, a încheiat sursa respectivă.

Brad Pitt, în vârstă de 55 de ani, şi Angelina Jolie, 43 de ani, s-au căsătorit în 2014 şi au intentat divorţ în 2016, după o relaţie care a început în 2004.

În anul 2016, Angelina Jolie și Brad Pitt au decis să divorțeze și să împartă custodia celor șase copii ai lor: Maddox, Zahara, Shiloh, Pax, Knox și Vivienne.

După o lungă bătălie judiciară, cei doi actori au rezolvat chestiunile oficiale, mai ales cele legate de custodia copiilor, pe care au decis să o împartă.

FOTO: Hepta


Citește și:

EXCLUSIV | Un milionar american, însurat și cu 8 copii, s-a îndrăgostit nebunește de o moldoveancă, iar în două luni i-a alimentat contul cu sute de mii de dolari. Fiindcă nu le-au crezut povestea de iubire, autoritățile și o bancă comercială din Brașov au pus sechestru pe banii fetei din Onești