De Andreea Radu,

Refuzul designerul britanic, în vârstă de 45 de ani, vine după ce Geri Horner i-a invitat personal la concertul Spice Girls pe copiii soților Beckham, potrivit The Sun.

Deși, în trecut, Victoria ar fi spus „că abia așteaptă să meargă la show-ul Spice Girls”, insistând că întotdeauna va face parte din trupă, în prezent soția lui David Beckham nu își mai dorește acest lucru, a declarat o sursă pentru tabloidele britanice.

„Geri a căutat-o pe Victoria și i-a invitat părinții și copiii la unul dintre concerte pe cheltuiala ei. Dar Victoria nu vrea ca ei să participe sau să fie fotografiați la eveniment” a spus sursa care a adăugat că designerul „vrea o despărțire curată și nu vrea ca numele ei sau cel al familiei ei să fie alăturat în niciun fel trupei”.

„Victoria le iubește individual pe fete, dar a mers mai departe cu viața ei. Planul este acum să-și vadă de proiectele ei și nu o să fie nici măcar în țară pe durata turneului”, a mai precizat un apropiat al cuplului Beckham.

Turneul Spice Girls se va desfășura pe parcursul a treisprezece zile, pe 13 stadioane, începând cu 24 mai la Dublin și încheindu-se luna viitoare, pe Wembley.

Foto: HEPTA


Sistemul antigrindină de 25 de milioane de euro dă rateuri! 16 rachete, de aproape 1.300 de euro bucata, au fost trase degeaba în ziua urgiei


 

 

 

 

Serena Williams - Maria Sharapova, meciul șoc de la US Open. „Nu voi mai pierde vreodată în fața acelei ticăloase!”
GSP.RO

Serena Williams - Maria Sharapova, meciul șoc de la US Open. „Nu voi mai pierde vreodată în fața acelei ticăloase!”