MENIU CAUTĂ
, de Andreea Radu

Victoria Beckham i-a interzis familiei ei să meargă la concertele Spice Girls

Distribuie

Victoria Beckham nu vrea ca nimeni din familie să meargă la concertele Spice Girls pentru că nu vrea ca numele ei să aibă vreo legătură cu trupa din care ea a făcut parte. 

Refuzul designerul britanic, în vârstă de 45 de ani, vine după ce Geri Horner i-a invitat personal la concertul Spice Girls pe copiii soților Beckham, potrivit The Sun.

Deși, în trecut, Victoria ar fi spus „că abia așteaptă să meargă la show-ul Spice Girls”, insistând că întotdeauna va face parte din trupă, în prezent soția lui David Beckham nu își mai dorește acest lucru, a declarat o sursă pentru tabloidele britanice.

„Geri a căutat-o pe Victoria și i-a invitat părinții și copiii la unul dintre concerte pe cheltuiala ei. Dar Victoria nu vrea ca ei să participe sau să fie fotografiați la eveniment” a spus sursa care a adăugat că designerul „vrea o despărțire curată și nu vrea ca numele ei sau cel al familiei ei să fie alăturat în niciun fel trupei”.

„Victoria le iubește individual pe fete, dar a mers mai departe cu viața ei. Planul este acum să-și vadă de proiectele ei și nu o să fie nici măcar în țară pe durata turneului”, a mai precizat un apropiat al cuplului Beckham.

Turneul Spice Girls se va desfășura pe parcursul a treisprezece zile, pe 13 stadioane, începând cu 24 mai la Dublin și încheindu-se luna viitoare, pe Wembley.

Foto: HEPTA


Sistemul antigrindină de 25 de milioane de euro dă rateuri! 16 rachete, de aproape 1.300 de euro bucata, au fost trase degeaba în ziua urgiei


 

 

 

 

Citește mai multe despre Spice Girls pe Libertatea.

Comentarii