Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Adelina Pestrițu, nevoită să apeleze la sertarul cu dulciuri. ”Mi-a scăzut glicemia”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO/ Adelina Pestrițu, nevoită să apeleze la sertarul cu dulciuri. ”Mi-a scăzut glicemia”

VIDEO/ Adelina Pestrițu, nevoită să apeleze la sertarul cu dulciuri. ”Mi-a scăzut glicemia”

Adelina Pestrițu a reușit să topească într-un timp record cele 13 kilograme accumulate în timpul sarcinii, printr-o dietă bazată pe pește. Doar că acum resimte și consecințele.

De Ana Maria Păsat,

Adelina Pestrițu are o siluetă de invidiat desi a născut în urmă doar cu aproximativ trei luni. Vedeta a reușit să scape de kilogarmele în plus fără a apela la un nutritionist. A apelat doar la o dietă pe care ea însăși și-a făcut-o, bazată pe pește și broccoli. Adelina a început însă să aibă probleme cu glicemia!

„Am trecut de somo-dietă și am glicemia scăzută. Dieta m-a ajutat să scap de cele 13 kilograme acumulate, dar acum ar trebui să mai apelez la sertarul cu dulciuri, dacă am mâncat numai somon”, a declarat aceasta pentru Libertatea.

Adelina merge și la sală, de mai bine de o lună și jumătate, dar se menține totodată și prin multă mișcare cu fetița în brațe.

Modificări mari în ceea ce privește programul de somn

Adelina a mărturisit, totodată, că deși este mamă, își acordă timp suficient de mult și pentru ea. Singurele modificări survenite sunt doar cele care privesc programul său de somn:

„Mă bucur că Dumnezeu mi-a dăruit acest minunat dar și de fiecare clipă din viața de familie și rolul de mămică. Atunci când își dorește, o mamă poate să-și dozeze timpul cum crede de cuviință, să facă față și responsabilitățulor și sa facă față în viața socială și să se ocupe de aspectul său fizic. Dacă mămica nu se îmgrijește, nu se simte bine în pielea ei, asta se va reflecta și-n copilul ei. La programul de somn am suferit grave modificări, dar nu-mi pare rău. Mă trezesc cu zâmbetul pe buze, când o văd. Restul nu mai contează”.

Foto: Dumitru Angelescu


CITEȘTE ȘI: VIDEO/ Cum reacționează copiii când Andra pleacă de acasă. «Se lasă cu plâns»

Close
Închide
  Close