Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Alina Eremia îl pândea pe Moș Crăciun, în copilărie.
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

VIDEO/ Alina Eremia îl pândea pe Moș Crăciun, în copilărie. „Era momentul meu preferat”

Chiar dacă în prezent, de Crăciun, Alinei Eremia îi place să le facă ea cadouri celor dragi, în copilărie, momentul ei preferat era dimineața de 25 decembrie, când... primea cadouri. Cântăreața își amintește că îl pândea pe Moș Crăciun pentru a vedea prima cu ce cadouri vine!

De Denisa Macovei,

Alina Eremia îl pândea pe Moș Crăciun, în copilărie

 La 25 de ani abia împliniți, Alina a intrat în rolul lui Moș Crăciun și le îndeplinește dorințele prietenilor și familiei. Artista se declară fascinată de tot ce înseamnă Crăciun, fiind prinsă în magia lui încă de când era mică. „În copilărie, Crăciunul avea un farmec cu totul aparte. Îmi plăcea să-l pândesc pe Moș Crăciun și să-l prind în fapt, dar nu-mi ieșea treaba asta, pentru că Moș Crăciun își punea alarma și se trezea pe la 4-5 dimineața ca să aranjeze cadourile, iar eu dormeam atunci. Niciodată nu reușeam să-l prind în timp ce aranja cadourile sub brad. Mă trezeam mereu și le găseam direct acolo. Ăsta era momentul meu preferat în copilărie. Acum îmi place să fac cadouri”, ne-a povestit Alina.

Alina Eremia îl pândea pe Moș Crăciun, în copilărie

Alina Eremia îl pândea pe Moș Crăciun ademenindu-l cu lapte și biscuți

 Deși niciodată nu reușea să se întâlnească față în față cu Moșul, Alina nu-și pierdea speranța și, în fiecare an, în seara de 24 spre 25 decembrie, îi lăsa bătrânelului care știa ea că vine din Laponia o cană de lapte și o farfurie cu biscuiți. „Asta se întâmpla când eram foarte mică și eram atentă la toate detaliile astea”, a completat artista.

VIDEO: Bogdan Sorocan

Close
Închide
  Close