Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV/ Alina Eremia a cam făcut foamea în vacanța din Thailanda. „Nu m-am apropiat de gândaci”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO EXCLUSIV/ Alina Eremia a cam făcut foamea în vacanța din Thailanda. „Nu m-am apropiat de gândaci”

VIDEO EXCLUSIV/ Alina Eremia a cam făcut foamea în vacanța din Thailanda. „Nu m-am apropiat de gândaci”

Prospăt întoarsă din vacanță, Alina Eremia ne-a mărturisit că și-a reîncărcat bateriile, însă a fost un concediu cu peripeții. Alina Eremia a făcut foamea în Thailanda.

Extrem de preocupată de aspectul fizic, Alina Eremia are grijă la alimentație și mai ales face sport chiar și în vacanțe. Oriunde s-a dus până în momentul de față, cântăreața s-a asigurat că hotelul este dotat cu sală de sport sau că există locuri unde poate alerga în voie. Ajunsă în Asia, Eremia a avut o mare problemă cu regimul alimentar. Cunoscuți pentru gastronomia extrem de ciudată, asiaticii nu i-au oferit prea multe alternative Alinei. „Cu mâncarea a fost o peripeție pentru că eu sunt mai pretențioasă așa la mâncare, dar m-am descurcat. Orezul fiert a fost la ordinea zilei. Exclus mâncărurilor ciudate de acolo. Sub nicio formă nu m-am apropiat de gândaci și ce mai au ei. Nu sunt adepta experimentelor culinare chiar atât de drastice”, ne-a povestit Alina.

Alina Eremia a făcut foamea în vacanță

De altfel, este și singura vacanța de unde Eremia nu se întorce foarte bronzată. Chiar dacă este innebunită după mare și soare, artista a preferat ca această primă vacanță de pe 2018 să o dedice obiectivelor turistice. De obicei pot mai mult, dar anul acesta recunosc că nu m-am expus extraordinar de mult la soare. Am preferat să mă plimb mai mult și să vizitez. Mai slăbuț cu plaja. Eu iubesc să sau la soare, să stau pe malul oceanului, pe malul mării, oriunde m-aș afla, dar anul acesta așa s-a nimerit. Am fost câteva zile în Bangkok unde efectiv am fost doar la vizitat, după care m-am mutat în Phuket”, a mai completat cântăreața.

VIDEO: Cosmin Nistor

FOTO: Dumitru Angelescu

CITEȘTE ȘI:

VIDEO EXCLUSIV/Cosmin Natanticu apare la PRO TV mai des ca Andreea Esca. „Am emisiuni în fiecare zi”

Close
Închide
  Close