Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV/ Anca Pandrea și-a făcut testamentul înainte de ziua lui Iura! A fost convinsă că va pleca la el
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO EXCLUSIV/ Anca Pandrea și-a făcut testamentul înainte de ziua lui Iura! A fost convinsă că va pleca la el

VIDEO EXCLUSIV/ Anca Pandrea și-a făcut testamentul înainte de ziua lui Iura! A fost convinsă că va pleca la el

Anca Pandrea a ajuns pe perfuzii chiar în preajma zilei în care s-a născut regretatul Iurie Darie. Actrița s-a simțit rău și a fost luată cu salvarea.

De Ana Maria Păsat,

Anca Pandrea a fost luată cu Salvarea de la locuința sa, după ce aceasta și-a sunat prietena că se simte foarte rău. Artista a ajuns pe perfuzii, cu tensiunea foarte mare, momente în care i-a spus însoțitoarei sale că-i lasă prin testament toate hainele care-i plac.

Anca a refuzat însă externarea pentru a nu rata momentul să meargă la cimitir fix în ziua în care Iurie Darie ar fi împlinit 88 de ani.

”Mi-a fost rău acum două zile. Nu m-am internat, am stat cu niște perfuzii. Având insuficiență pulmonară și cardiacă, nu am voie să mă obosesc. Nu mai o am însă lângă mine pe doamna care mă ajuta în casă, pentru că va naște, și am rămas singură. Am dat cu aspiratorul, cu mopul, și nu mai puteam să respir. Am sunat-o pe prietena mea, Elena Iordache, care s-a întors de la Bruxelles, să luăm o salvare, că  nu mai pot să stau”, a mărturisit Anca Pandrea pentru Libertatea.

De altfel,  actrița va fi supusă astăzi unui set complet de investigații medicale.

S-a tuns pentru… Iura

Anca Pandrea a venit aranjată ieri, la mormântul lui Iurie Darie, în ziua în care regretatul actor ar fi împlinit 88 de ani. Ea a adus mucenici moldovenești, preferații actorului, tort și șampanie. Actrița a dezvăluit că s-a tuns special pentru acesta, în ciuda faptului că în urmă cu doar două zile se afla pe un pat de spital.

 

”Am fost la coafor, ca să fiu aranjată..Să nu mă trimită acasă și să nu se mai îndrăgostească de mine tot timpul. M-am tuns pentru Iura, ptr mine nu, dar pentru sufletul meu fac orice”, a spus aceasta.

”Am momente când mă revolt pe el”

Tot ieri, actrița a povestit și că trece prin momente în care-l ceartă pe Iurie Darie.

”Atunci când mi-e greu să iau o hotărâre, vorbesc cu el și-mi răspunde mental, dar câteodată nu-l înțeleg. Atunci mă revolt pe el, că a plecat fără mine, mult, cu mult înaintea mea. În primul an mi-a transmis că ar fi vrut să mai rămână, pentru mine, dar că nu mai putea și a trebuit să plece. La petrecerea surpriză pe care i-am făcut-o când a împlinit 80 de ani, la un moment dar a zis – Acum începe viața, iar în doi ani de atunci a plecat. De asta sunt supărată pe el”, a mai povestit actrița.

Aceasta nu a ascuns nici care este cea mai mare dorința a sa, din acest moment:

”Cel  mai mult îmi doresc să-l simt pe Iura că mă pipăie”.

Foto: Dumitru ANGELESCU

CITEȘTE ȘI: Iurie Darie ar fi împlinit azi 88 de ani. Anca Pandrea și-a sărbătorit la mormânt, cu mucenici, soțul mort

 

Close
Închide
  Close