Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV /Andreea Ibacka este încă în standarde! După opt ani de când sunt împreună, Cabral și-a evaluat nevasta
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO EXCLUSIV /Andreea Ibacka este încă în standarde! După opt ani de când sunt împreună, Cabral și-a evaluat nevasta

VIDEO EXCLUSIV /Andreea Ibacka este încă în standarde! După opt ani de când sunt împreună, Cabral și-a evaluat nevasta

Blonda a avut parte de o surpriză inedită, zilele trecute, când partenerul de viață a studiat-o în detaliu, după care a dat verdictul: este pe gustul lui!

De Andreea Archip,

Andreea și Cabral sunt împreună de peste opt ani! Rutina nu a intervenit între ei, iar blonda recunoaște că și-a făcut obiceiul să își surprindă jumătatea. De câteva săptămâni, ea urmează un tratament pentru creșterea genelor.

“Privirea unei doamne este nu știu, elementul cheie de seducție, este o armă foarte importantă pe care o avem în portofoliu poate fără să ne dăm chiar seama. De multe ori, în momentul în care te adresezi așa după o perdea de gene dese ești cu atât mai convingătoare. Că l-am sedus, cred că deja treaba asta s-a întâmplat acum mulți ani, așa că nu fac decât să păstrez flacăra pasiunii, inclusiv prin artificii de genul acesta!”, ne-a mărturisit doamna Ibacka.

andreea ibacka

Blonda acordă ore bune pregătirilor necesare pentru un look desăvărșit înainte de a ieși din casă. Indiferent că are filmări, evenimente sau o cină romantică. Zilele trecute, Cabral i-a făcut o declarație surprinzătoare. “S-a uitat așa la mine din cap până în picioare – eu dichisită pentru un eveniment – și mi-a spus: ‹‹Da, ești încă în standarde!›› A adăugat că dacă m-ar întâlni acum, și-ar da silința să îmi obțină numărul de telefon”, a declarat, pentru Libertatea, Andreea Ibacka. În urmă cu opt ani, prima lor întâlnire nu a fost una amoroasă. Abia după luni bune de tatonări, blonda i-a acordat o șansă.
FOTO: Gabriel Pătruț / Facebook

 
 
Close
Close
Închide