raluca badulescu colaj

Raluca Bădulescu a trecut de la XXL la XS

Raluca Bădulescu se simțea foarte bine în propria piele chiar și atunci când avea peste 100 de kilograme, însă a decis că i-ar sta mai bine slabă. După o vizită la medic, Raluca a trecut de la măsurile XXL la XS. Pentru a arăta impecabil, Băduleasca mai frecventat și cabinetul doctorului estetician, care i-a arânjat atât sânii cât și surplusul de piele, transformând-o într-o adevărată divă. Acum, jurata de la „Bravo, ai stil” încearcă să se mențină la 56 de kilograme.

razvan ciobanu colaj

Răzvan Ciobanu a avut și 165 de kilograme

Ajuns la 165 de kilograme, Răzvan Ciobanu a luat atitudine și în câțiva ani a reușit să ajungă la 78 de kilograme. Deși s-a vehiculat că și-a micșorat stomacul, designerul a declarat că a făcut mult sport, a avut grijă la alimentație și că a făcut sacrificii pentru a arăta așa. Mult mai slab, Ciobanu declară că nu-și mai dorește în veci să ia proporții și are mare grijă la silueta lui.

Vedetele care au slăbit spectaculos

nicoleta luciu colaj

Nicoleta Luciu este un exemplu pentru multe femei

Fără doar și poate, Nicoleta Luciu este un exemplu pentru multe femei din România. Atât la prima sarcină, cât și la cea cu tripleți, Nicoleta nu a ținut cont de niciun fel de regim și a luat zeci de kilograme în plus, kilograme pe care le-a dat imediat jos. Chiar dacă a ajuns să-și scoată grăsimea de sub bust până la genunchi, cele mai multe kilograme le-a dat jos făcând foamea. Toată lumea știe că luni întregi Luciu a mâncat mai nimic pentru a-și redobândi silueta.

oana radu colaj

Oana Radu și-a dorit să îmbrace haine specifice vârstei

Oana Radu  a fost mereu complexată de greutatea ei, așa că în momentul în care a descoperit niște pastile minune nu a stat pe gânduri și le-a achiziționat. Pe lângă pilule pentru slăbit, cântăreața a renunțat la multe dintre plăcerile culinare. Oana Radu a declarat că a era complexată de faptul că avea imaginea unei femei bătrâne și că mereu și-a dorit să se îmbrace precum fetele de vârsta ei.

adina bourceanu colaj

Adina Bourceanu a ajuns de nerecunoscut

Pe Adina Bourceanu nu o deranjat-o mult timp faptul că are mai multe kilograme în plus. Atunci când soțul ei a venit în București la echipa de fotbal Steaua și Adina a început să iasă cu celelalte soții de sportivi, a început să-și schimbe concepția. Bourceanu își dorea să îmbrace rochii mulate și decoltate. Visul i-a devenit realitate după ce a făcut o operație de mișcorare de  stomac.

teo trandafir colaj

Teo Trandafir nu mai mănâncă de teamă să nu se îngrașe

Puțini sunt cei care știu că Teo Trandafir nu a fost mereu supraponderală. Prezentatoarea TV s-a îngrășat, pe baza unor probleme de sănătate, la 21 de ani, când a luat 90 de kilograme în doar 9 luni și pe care nu a mai putut să le dea jos. După ce și-a micșorat stomacul și a reușit să slăbească, Teo a avut mare grijă de silueta ei. În momentul de față abia dacă ciugulește câte ceva, de teamă să nu se îngrașe la loc.

minodora colaj

Minodora nu și-a aruncat hainele vechi nici după ce a slăbit

Minodora s-a speriat în momentul în care a văzut că acul cântarului urcă până la 100 de kilograme și s-a pus serios pe treabă. Cântăreața a reușit să dea jos 34 de kilograme, transformându-se complet. Cu toate că nu-i mai venea nicio haină din vechea garderobă, Minodora nu a aruncat nicio piesă vestimentară, declarând că sunt haine pe care a dat foarte mulți bani și că preferă să le modifice.

luminita anghel colaj

Luminița Anghel a slăbit fără înfometare

Luminița Anghel a rămas cu  92 de kilograme după sarcină, greutate care nu a fost deloc pe placul ei. Conștientă de faptul că o slăbire drastică nu este de bun augur, Luminița a slăbit în trei ani, fără să se înfometeze. În momentul de față, cântăreața se declară mulțumită de silueta ei.

Află cum a slăbit Luminiţa Anghel 30 de kilograme!

rita muresan colaj

Rita Mureșan nu a recunoscut nicio intervenție chirgicală

Rita Mureșan a avut o transformare spectaculoasă astfel încât toată lumea a declarat că slăbirea se datorează unei operații de micșorare a stomacului. Designerul nu a negat, dar nici nu a confirmat zvonul, ci a susținut că revenirea la vechea siluetă se datorează terapiei cu îngeri pe care o face aproape zilnic. Cum, necum, Rita Mureșan a ajuns în stadiul de a se putea îmbrăca cu hainele fiicelor sale.

alina dinca colaj

Alina Dincă a fost frustrată din pricina greutății

Frustrată de faptul că toată lumea îi spunea că are voce, însă nu va reuși să facă o carieră din pricina faptului că este mult prea grasă, Alina Dincă a mers de grabă la cabinetul medicului și a făcut o operație de micșorare a stomacului. După ce a scăpat de kilogramele în plus, Alina a avut grijă să-și modeleze și corpul și s-a operat din nou, de această dată pentru a-și înlătura surplusul de piele rămas după slăbirea bruscă.

După Mario Iorgulescu, altă „beizadea” prinsă drogată la volan: „Consum pozitiv la cocaină”
PARTENERI - GSP.RO
După Mario Iorgulescu, altă „beizadea” prinsă drogată la volan: „Consum pozitiv la cocaină”
Cine a apărut la mormântul lui Emi Pian. Oamenilor nu le-a venit să creadă ce văd
PARTENERI - PLAYTECH.RO
Cine a apărut la mormântul lui Emi Pian. Oamenilor nu le-a venit să creadă ce văd
Horoscop 9 august 2020. Racii ajung la concluzii greșite, pentru că e ușor să considere că altul greșește
HOROSCOP
Horoscop 9 august 2020. Racii ajung la concluzii greșite, pentru că e ușor să considere că altul greșește
RECOMANDĂRI