Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV/ Primul parfum al Corinei Bud era unul... rusesc. ”Miroseam îngrozitor!”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

VIDEO EXCLUSIV/ Primul parfum al Corinei Bud era unul… rusesc. ”Miroseam îngrozitor!”

În timp ce multe dintre femei aleg primul lor parfum în funcție de acela pe care l-au văzut în casa mamei lor, Corina a descoperit parfumurile la o sărbătoare din Satu Mare, acolo unde lumea se stropea cu tot felul de licori.

De Denisa Macovei,

Învitată la lansarea unui parfum de nișă, Corina, care a uimit prin foarte multe apariții excentrice, ne-a dezvăluit că nu a avut din copilărie un parfum de brand, ci că mult timp s-a dat cu parfumuri rusești, pe care le-a descoperit la o sărbătoare care se ținea annual la Satu Mare. „Nu am început cu parfum de brand, ci cu parfumurile rusești. La noi la Satu Mare este o tradiție și anume de Paște, oamenii vin la stropit și îmi aduc aminte că veneau efectiv cu parfumuri rusești și ne stropeau din cap până în picioare. Miroseam îngrozitor, căci nu miroseau tocmai bine, dar așa am început”, ne-a povestit cântăreața, completând că atunci când a devenit adolescentă își cumpăra parfumuri preparate în casă, din tot soiul de plante. „Îmi aduc aminte că la un moment dat profesoara mea de matematică își făcea un parfum din anumite plante și mirosea foarte bine. După parfumurile rusești, acela a fost al doilea parfum pe care l-am cumpărat. Era foarte ieftin. Abia mai târziu am dat de parfumurile de brand și am încercat mai multe”.

Cei opt copii care au locuit într-o cazarmă părăsită au primit, de 1 iunie, o casă cu apă la robinet și trandafiri în curte: „Nu mai trebuie să-mi fac griji că n-am cu ce să-i îmbrac la școală”
Recomandări
Cei opt copii care au locuit într-o cazarmă părăsită au primit, de 1 iunie, o casă cu apă la robinet și trandafiri în curte: „Nu mai trebuie să-mi fac griji că n-am cu ce să-i îmbrac la școală”
 

Corina a descoperit parfumurile în copilărie

În momentul de față, Corina nu a devenit o colecționară a parfumurilor fine, ci preferă să învestească în haine și accesorii. Cântăreața se numără printre acele persoane căreia dacă îi place o anumită aromă renunță cu greu la ea. „De obicei îmi place să folosesc același parfum multă vreme dacă-mi place ceva și nu sunt o colecționară de parfumuri. Nu sunt o mare fană. În general atunci când îmi place un parfum îl folosesc mai mulți ani”, ne-a mai spus Corina.

VIDEO: Cosmin Nistor

FOTO: Dumitru Angelescu


EXCLUSIV. Victor Slav a rămas fără permis! Polițiștii l-au prins conducând cu 186 km/h


 

Close
Închide
  Close