Un  bun prilej de lansare a fost petrecerea zilei de naștere a artistului. Micuțele au suținut un microrecital, cântând împreună,  spre satisfacția părinților lor, care au completat atmosfera în pași de dans. Aplauzele au fost pe măsură, momentul fiind unul emoționant și foarte gustat de invitații sărbătoritului, la petrecerea sa aniversară  (a împlinit 45 de ani). Printre cei care au venit la spumosul party s-au numărat amintim Leluț Vasilescu (Compact), jazzmanul Emi Drăgoi, folkistul Tică Lumânare și partenerii săi de scenă, în concerte, Dan Blueman, Adrian Măciucă  și chitaristul Radu Miculița.

 Fetele lui Vali Crăciunescu și-au făcut debutul în muzică

Vali și Irina Crăciunescu sunt amândoi părinți de fete din relații anterioare, așa că acestă experiență i-a apropiat mult, învățând unul de la altul. De asemenea, și pe cele două fete ale lor, care se dovedesc bune prietene, dovadă fiind simpaticul moment muzical pe care l-au pregătit împreună.

 

CITESTE SIEXCLUSIV / Povești neștiute din lumea artiștilor, spuse de ”Tati” Stoian Anghel, cel mai vechi organizator de spectacole din România!

Urmărește-ne pe Google News