Mergi direct la conținut »
VIDEO EXCLUSIV/ Lidia Buble se laudă că-i 100% naturală! ”Chiar dacă se spune că am ceva în buze...”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO EXCLUSIV/ Lidia Buble se laudă că-i 100% naturală! ”Chiar dacă se spune că am ceva în buze...”

VIDEO EXCLUSIV/ Lidia Buble se laudă că-i 100% naturală! ”Chiar dacă se spune că am ceva în buze…”

Lidia Buble spune că nu o interesează în acest moment nici o operație estetică, dar nu exclude să apeleze la bisturiu când va crede că are nevoie.

De Ana Maria Păsat,

Lidia Buble are o părere bună despre ea și nu pleacă urechea la critici.

Lidia Buble, într-o ipostază neașteptată. Cum a fost surprinsă iubita lui Răzvan Simion

Foto: Vlad CHIREA, Video: Robert HANCIAREC.

E convinsă că doar grație calităților sale a reușit să devină iubita lui Răzvan Simion, care la vremea când a pus ochii pe el era însurat. Artista spune că este naturală sută la sută și că nu o bate gândul să-și facă vreo operație estetică. Asta, în ciuda faptului că lumea îi mai scoate în față și… defectele.

”Nu am operații estetice și nu mă gândesc la asta. Nu știu în viitor, când voi mai îmbătrâni, poate o să fac. Acum sunt foarte mulțumită de cum arăt, chiar dacă se spune că am ceva în buze sau că am nasul prea mare. Sunt naturală sută la sută”, a mărturisit artista pentru Libertatea.


Fostul soț al Israelei Vodovoz a ajuns să cerșească pe stradă. Cum a fost surprins pe străzile de la Cannes


Mai mult, potrivit propriilor declarații, Lidia Buble nu are grijă prea mare de silueta sa, dar cu toate acestea nu are motive să se plângă.

”Încerc să mănânc cât mai sănătos și fac sport. Nu fac însă foarte multe sacrificii și nu consum timp pentru asta. Nu mănânc însă orice, pentru că sunt vegetariană și nu-mi place carnea. Consum doar fructe de mare. Și, da, mănânc la orice oră. Sunt plecată la concerte și mi se face foame. Dacă e noapte, am însă grijă să nu mănânc pâine sau paste, ci foarte multă salată, fructe, freshuri. Ieși ieftin cu mine”, a mai spus aceasta.

”Semăn cu mama”

Lidia a mai spus că nu-i adepta solarului, dar că nu are nimic împotriva acestuia. În plus, nu apucă să meargă prea des nici la plajă. Pentru că nu are timp, dar și pentru că are pielea foarte sensibilă, nu se bronzează niciodată prea tare.

”Nu sunt disperată să merg la piscină, semăn cu mama”, a adăugat aceasta.


Un jurnalist român s-a sinucis pe un pod. Ultimul mesaj public înainte de a-și pune capăt zilelor: „Pentru cei care aseară au…”


Close
Închide
  Close