Mergi direct la conținut »
VIDEO / Laurette s-a implicat într-o campanie de integrare a persoanelor cu dizabilități. „Am simțit pe pielea mea etichetele puse de societate”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO / Laurette s-a implicat într-o campanie de integrare a persoanelor cu dizabilități. „Am simțit pe pielea mea etichetele puse de societate”

VIDEO / Laurette s-a implicat într-o campanie de integrare a persoanelor cu dizabilități. „Am simțit pe pielea mea etichetele puse de societate”

Încă pe podiumurile de modă la 34 de ani, Laurette vrea să-și folosească notorietatea mai departe departe de scandalurile ce i-au urmărit viața privată într-o campanie ce sprijină tinerii cu dizabilități. ”Nu e ușor să trăiești cu etichetele puse de societate, să te lupți zilnic să schimbi mentalități”, își justifică implicarea modelul ciocolatiu în campania "Talentul nu are handicap".

De Florian Gheorghe,

„Mi-as dori ca fiica mea să trăiască într-o Românie fără discriminare și prejudecati, cu șanse egale pentru toți”, ne spune modelul a cărei viața s-a schimbat de când a devenit mamă, situație ce consider că o recomandă să atragă atenția societății asupra unor problem reale, mai mult, își dorește să  lupte împotriva mentalităților. Mai nou designer cu atelier de creație vestimentară, Laurette Athindehou, să starul unei campanii de integrare a persoanelor cu dizabilități alături de ”Asociația de sprijin a copiilor handicapați fizic”.

 

Laurette într-o campanie de integrare a persoanelor cu dizabilități – ”Talentul nu are handicap”

Campania „Talentul nu are handicap” va debuta pe 11 decembrie, printr-un eveniment public unde copiii cu probleme își vor etala talentele în fața părinților lor, vedetelor din showbiz invitate și publicului.

”Îmi doresc mai mult pentru copilul meu șiu pentru copiii aceștia minunați pe care i-am descoperit prin asociația sus amintită. Mă simt onorată să pot veni în sprijinul lor și sunt deosebit de încântată să mă implic în acest eveniment. Pe 11 decembrie încercăm să  prezentăm publicului și partea frumoasă și creative a acestor tineri talentați și, de ce nu, să învățăm adevărate lecții de viață despre toleranță, pasiune, frumos, sacrificiu și verdicalitate”, ne poveștește Laurette care, impresioantă de întâlnirea cu micuții talentați, își dorește să implice cât mai multe persoane  publice pentru a putea oferi șanse la o viață normal tinerilor cu dizabilități. „Sunt tineri care și-au transformat dizabilitatea în abilitate și care prin muncă și terapie de specialitate au reușit astăzi să își îndeplinească un vis”, adaugă aspectuoasa diva al cărei nume, în trecut, a fost prezent în multe scandaluri și care acum se încarcă sensibilizată de caracterul acestei manifestării.


CITESTE SI: Liviu Teodorescu revoluționează moda în rândul artiștilor din România. Și-a accesorizat o ținută cu o broșă vintage

Close
Închide
  Close