De Paște, The Rock, desemnat în 2016 cel mai sexy bărbat în viață, s-a îmbrăcat în Pikachu, pokemonul preferat al fiicei sale, și i-a făcut acesteia o vizită. Fetița a fost atât de încântată să se joace cu uriașul galben încât i-a spus că nu are voie să ia pauză până nu se duce ea la culcare.

O postare distribuită de therock (@therock) pe

Actorul din Fast and Furious a publicat pe contul său de Instagram un filmuleț în care se joacă cu fiica sa.

”Prima dată când Pikachu a venit în vizită la Jasmine, acum câteva luni, ea încă nu mergea în picioare. De Paște m-am gândit că Pikachu ar trebui să facă o nouă vizită. Ei bine, Pikachu nu a ținut cont de faptul că acum Jazzy aleargă și timp de două ore a vrut să se joace noul ei joc preferat ”Eu fug și Pikachu mă urmărește. Și nu ai voie să te oprești până mă duc la somn. Sunt obosit, astăzi e singura mea zi libertă și sunt 118 grade în costumul ăsta, dar am adorat fiecare minut”, a scris The Rock pe rețeaua de socializare alături de videoul publicat.

Anul 2016 a fost unul fabulos pentru Dwayne Johnson, revista americană Forbes l-a declarat cel mai bine plătit actor el câștigând în ultimul an nu mai puțin de 64,5 milioane de dolari, adică dublu față de anul trecu.

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine
HOROSCOP

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine