De Andreea Romaniuc Archip,

Deși este o perioadă grea pentru toată lumea din cauza dușmanului nevăzut – Coronavirus care face victime pe bandă rulantă, pentru Lili Sanda, gravidă pentru prima dată, situația e și mai stresantă.

Vedeta respectă carantina impusă de autorități pentru a nu-și pune în pericol sănătatea ei sau sarcina. Prin urmare, își petrece timpul în intimitatea locuinței, dar și în curtea aferentă, ea și logodnicul ei, Silviu Țolu locuind la vilă. Pentru viitorii părinți, astăzi a fost o zi istorică, întrucât bebelușul le-a făcut o surpriză făcându-și simțită prezența.

„Jurnal de carantină ziua 35: Băieții mei m-au scos la întâlnire în curte! Silviu fericit să-și simtă băiatul cum mișcă pentru prima dată, bebe fericit să-i audă pe mami și tati, iar eu…recunoscătoare să fiu binecuvântată de aceste momente de fericire mai ales în zilele astea de încercare pentru noi toți”, a anunțat Lili Sandu pe Instagram.

Un alt motiv de bucurie pentru viitoarea mămică este faptul că nu a luat mult în greutate. “Ahhh, ei nu știu, dar mai sunt fericită și pentru că încă încap în hainele pe care mi le-am comandat online”, a adăugat viitoarea mămică.

Foto: Instagram

Citeşte şi:

Ce spune Smiley despre proiectele anulate din cauza Coronavirusului: „Nu e ușor pentru nicio industrie să supraviețuiască acestor vremuri”

Ce planuri are Andreea Bănică după terminarea pandemiei de Covid-19: „Vreau să ajung la forma inițială și să zburd pe o plajă pustie”

Cum a reușit Mirela Vaida să fie prietenă cu soacra ei: „Ne spunem ce ne deranjează, ca să nu acumulăm frustrări!”

De ce s-a ascuns regina Elisabeta a II-a în tufiș de Nicolae Ceaușescu: „Nu făcuse în viața ei așa ceva!”
GSP.RO

De ce s-a ascuns regina Elisabeta a II-a în tufiș de Nicolae Ceaușescu: „Nu făcuse în viața ei așa ceva!”

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente