MENIU CAUTĂ
08 Ian. 2017 16:02

Absorbantele zilnice: 10 modalități de a le folosi

Distribuie

Cele mai folosite și cumpărate produse de igienă feminină pot avea și alte scopuri, unele la care nu te-ai fi gândit niciodată. Faptul că sunt subțiri, au o parte adezivă și una absorbantă le face a fi produse indispensabile vara.  După ce vei citi modalitățile diverse de a le folosi nu o să-ți mai lipsească din geantă niciodată.

  1. În machiajul ochilor!

Un loc unde nu te-ai fi gândit să folosești acest tip de produs este zona ochilor. Taie în două sau în patru absorbantul zilnic și lipește-l imediat sub ochi înainte să începi machiajul ochilor. Fardul în exces nu va mai cădea pe obraz căci absorbantul va prinde resturile.

  1. Pentru a îndepărta oja!

Câteodată cotonetele sau bulgărașii de vată se dezintegrează când încerci să ștergi lacul de unghii cu ajutorul lor. Încearcă sa lipești un absorbant zilnic pe degetul arătător al mâinii, să-l îmbibi în dizolvant/ acetonă și să ștergi cu grijă oja de pe unghiile de la mâna opusă.

3. Contra transpirației picioarelor!

Porți pantofi care încep să-ți alunece din picioare imediat ce începi să transpiri un pic? Un absorbant zilnic pe post de branț te va ajuta să îți menții echilibrul, acesta va absorbi transpirația și te va ajuta să nu aluneci.

Continuarea pe unica.ro

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 18 februarie 2019
Comentarii