MENIU CAUTĂ
12 Sep. 2016 23:10

Adela vă sfătuiește în sex și iubire. ”Problema e că el vrea tot timpul să facem sex”

Distribuie

De când lumea si pământul, sexul şi, mai ales, iubirea generează bătăi de cap şi încurcături, căci mintea nu se pune cu inima sau cu instinctele primare. În cea mai mare parte a situaţiilor create, un sfat sau simpla rostire a problemei pot aduce rezolvări. Pentru asta există Adela, gata să te asculte şi să te ajute să vezi lucrurile mai clar.

Adela, specialista noastră în probleme de cuplu, îți stă la dispoziție.

Scrie-i Adelei pe adresa [email protected] şi citește în Libertatea sfaturile ei.

 

Dragă Adela,

Te rog, ajută-mă! Am o relație  de șapte luni cu iubitul meu, stau cu el în casă și  problema e că el vrea tot timpul să facem sex, dar eu nu prea am chef mereu. Accept de cel puțin 2-3 ori pe săptămână, dar el ar vrea zilnic. Și din cauza asta ne certăm tot timpul, plus diferite motive. Ce să fac?

 

Adela răspunde:

 

Draga mea,

 

Când vine vorba despre dorința sexuală, bărbații devin extrem de sensibili. Orice problemă are avea, ori o iau prea în serios ori o ignoră ca și cum nici n-ar exista. În primul rând, când îl refuzi, nu o face cu o atitudine prea ”scorțoasă”. Încearcă să-l amâni cu cochetărie, glumește cu el, fă-l să simtă că e dorit, dar că trebuie doar să mai aștepte. Aceasta îl va face să te dorească mai mult, să simtă că ești pentru el un premiu pentru care trebuie să lupte, nu o problemă pe care o are de rezolvat. Așa reușești să-i câștigi respectul, în loc să te critice. Apoi, dă-ți seama pentru ce nu ai tu chef. Nu cumva se repede asupra ta cu prea multă pasiune, și te face să te simți aproape ca un obiect? Învață-l că pentru o femeie este important preludiul, fă-l să-și dea seama că în experiența voastră sexuală trebuie să vă bucurați amândoi, nu – în mod egoist – doar el. Ceea ce trebuie tu să înveți este… să te joci. Nu te mai lăsa dominată de aerele lui de superioritate, un adevărat amant știe să aibă răbdare cu iubita sa. Așadar, ai încredere în tine și nu te teme să-l refuzi cu grație. Promite-i că va avea tot ce-și dorește, și chiar mai mult decât atât, dacă învață să se miște și în ritmul tău.

 

Comentarii