MENIU CAUTĂ
19 Iun. 2018 16:02

Ana Baniciu – câştigătoarea Asia Expres – intră în rândul vedetelor cu tricouri personalizate!

Distribuie

Tricourile personalizate au depăşit stadiul de accesorii vestimentare. Acum, nu mai contează doar designul, cât mesajele purtate pe piept de milioane de oameni din întreaga lume. O dovedeşte trendul mondial la care aderă tot mai multe vedete şi din România. Ana Baniciu, câştigătoarea Asia Expres. a lansat  recent câteva modele personalizate pe www.tshirt-factory.ro

Moda a fost întotdeauna un mod de exprimare personală. Ne îmbrăcăm în funcţie de personalitatea noastră şi în funcţie de ce mesaj vrem să transmitem prin ţinuta noastră.

Tricourile cu mesaje amuzante, inspiraţionale sau de suflet sunt la modă în sezonul de vară, putând fi asortate la ţinute de zi, casual, cât şi la ţinute mai elegante, pentru o ieşire seara în oraş cu prietenele. De asemenea, sunt opţiunea perfecta pentru persoanele care vor să se diferenţieze, purtând tricouri cu mesaje subtile sau pur şi simplu mesaje haioase care să-ţi stârnească zâmbetul şi să-ţi facă ziua mai bună. Printre altele, ești aproape sigur că nu te vei întâlni la un party cu cineva care poartă un tricou fix ca al tău.

Pe Tshirt-factory.ro găsim sute de modele de tricouri imprimate cu mesaje de impact sau poţi fi chiar tu propriul designer, folosind noul software de personalizare a tricourilor, creat tot de Tshirt Factory. Dă frâu liber imaginaţiei şi toate ideile tale vor prinde contur.

Comentarii