MENIU CAUTĂ

Beneficiile secrete ale unor produse din cămara ta

Distribuie

Cămara ta poate ascunde o mulțime de produse care îți pot fi de mare ajutor la nevoie. Iată beneficiile secrete ale acestora și, mai ales, care sunt ele.

Multe persoane au ales să folosească mai des remedii naturiste în locul produselor clasice ce pot face rău pielii, părului, organismului.

Cămara ta poate fi locul unde stau ascunse multe produse pe care nu le-ai apreciat adevărata valoare până acum. Le cunoști, dar le folosești într-un singur mod, însă ele pot face mai multe pentru tine. Iar dacă nu le ai, ar trebui să le cumperi căci vor fi de folos.

Beneficiile secrete ale unor produse din cămara ta

Plantele

Multe plante sunt folosite de mii de ani pentru diferite probleme de sănătate. Cei mai mulți le folosesc în aromaterapie, dar și în bucătărie, la prepararea bucatelor. Beneficii pozitive au lavanda (calmează, relaxează), mărarul (relaxează, binedispune), rozmarinul.

Oțetul din cidru de mere

Printre beneficiile sale se numără reducerea colesterolului, ajută în problemele digestive, elimină mătreața, dă strălucire părului. Să nu uităm că poate fi folosit și în bucătărie. Astfel, acestea sunt motive pentru ca el să-ți găsească un loc în cămara ta.

Citește mai eparte pe libertateapentrufemei.ro 

Comentarii