Mergi direct la conținut »
Care e singurul lucru pe care regina Marii Britanii îl detestă la Kate Middleton
Lifestyle Libertatea > Lifestyle > Care e singurul lucru pe care regina Marii Britanii îl detestă la Kate Middleton

Care e singurul lucru pe care regina Marii Britanii îl detestă la Kate Middleton

Despre relația pe care regina Elisabeta a II-a (90) o are cu soția nepotului său, Kate Middleton (34), ducesa de Cambridge, s-au speculat multe lucruri în ultimii ani, mai ales ideea că cele două nu s-ar înțelege. Cu toate acestea, realitatea pare să fie alta… până la un punct.

O sursă din cadrul administrației regale a dezvăluit pentru revista americană Vanity Fair că regina nu suportă deloc pantofii cu platformă, pe care Kate i-ar purta uneori, datorită faptului că sunt foarte comozi. Mai mult decât atât, s-ar părea că regina Elisabeta a II-a le-ar fi interzis chiar tuturor femeilor din familie să mai poarte astfel de pantofi.

Cu toate acestea, de-a lungul anilor, paparazzi au surprins-o pe Kate purtând perechea ei preferată de pantofi negri cu platformă cu mai multe ocazii, majoritatea mai puțin oficiale, și mereu la ținute casual.

De ce nu îi plac reginei Elisabeta a II-a pantofii cu platformă?

Puțină lume știe că regina Marii Britanii poartă de 50 de ani acelaşi model de pantofi. Indiferent că e vorba de evenimente oficiale sau de evenimente în familie, Elisabeta a II-a alege întotdeauna perechea ei preferată de încălțăminte, realizată manual, din piele naturală.

Se spune despre acești pantofi că ar costa aproximativ o mie de lire perechea și că ar fi realizați de o echipă de patru persoane.

Citeste mai departe pe Unica.ro

Close
Închide
  Close