MENIU CAUTĂ
08 Mar. 2017 12:17

Cele mai uzuale treburi casnice care te ajută să slăbești

Distribuie

Nu ai timp să mergi la sală? Nu ai nicio scuză să nu fii în formă. Există treburi casnice care te ajută să slăbești și să te menții în formă. Află care sunt cele mai eficiente treburi uzuale care te ajută să scapi de calorii. Ai putea să-ți motivezi și partenerul să te ajute. Anumite treburi casnice sunt chiar mai bune decât mersul la sală. Va avea mușchii tonifiați, dar și o casă curată.

Treburi casnice care te ajută să slăbești – ștersul prafului și aspiratul

Doar 10 minute pe zi în care ștergi praful te ajută să-ți tonifici mușchii brațelor. Dar adevărata mișcare o faci dând cu aspiratorul. Așa că ar fi indicat și din punct de vedere medical (dacă nu ai alergie la praf) să dai cu aspiratorul o dată la câteva zile. 15-20 de minute de aspirat te ajută să-ți tonifici mușchii coapselor.

Treburi casnice care te ajută să slăbești – spălatul geamurilor

Dacă faci curățenie de Paști și speli geamurile și ușile, vei folosi ambele mâni. Dacă le ridici cât poți de sus, vei lucra și mușchii spatelui, cei care te ajută să stai dreaptă și previn durerile de spate. Pentru un beneficiu mai mare, suie-te pe un scaun și dă-te jos de mai multe ori.

Treburi casnice care te ajută să slăbești – spălatul pe jos

Citește mai departe pe www.libertateapentrufemei.ro

Comentarii