De Camelia Diaconu,

Cluburi de echitație din București

Plimbările cu calul sunt o activitate extrem de relaxantă pentru adulți și copii. Din fericire, în București, dar și aproape de București găsim o mulțime de locații unde putem lua lecții de echitație de la monitori cu experiență și putem explora cele mai frumoase priveliști. Mai multe centre de echitație pun la dispoziție cursuri de echitație pentru copii și adulți, dar și echitație de agrement, dar și antrenament special pentru întreaga aventură cu herghelia. Citește unde găsești cluburi de echitație!

Cluburi de echitație - cursuri de echitație cu instructor
Cluburi de echitație – cursuri de echitație cu instructor

Club de echitație Palomino – oaza de relaxare din București

Creat din pasiune pentru cai, clubul de echitație Palomină pune la dispoziție lecții de călărie și plimbări în pădure împreună cu instructori specializați.

Reacții la derapajul lui CTP pe tema educației sexuale: ”Suntem în punctul în care marii educatori ai țării trăiesc în beznă completă în această privință”
Recomandări
Reacții la derapajul lui CTP pe tema educației sexuale: ”Suntem în punctul în care marii educatori ai țării trăiesc în beznă completă în această privință”
 

Aici vei putea găsi lecții de călărie pentru începători, plimbări în pădure pentru avansați și vei putea face sărituri în mijlocul naturii, bineînțeles dacă ai experiență și toate acestea alături de instructori cu experiență.
Centrul de echitație este situat în zona Pipera, lacul Saulei, la aproximativ 15 km de agitația din centrul orașului.

Program club de echitație Palomino: luni – duminică: 10:00 – 22:00.

Club de echitație Cavalcada – inițiere în arta călăriei

Aproape de zona Floreasca – Pipera, clubul de echitație Cavalcada este locul unde pot lua lecții de echitație atât copiii, cât și adulții. Aici, începători își pot învinge orice teamă în ceea ce privește echitația și pot învăța să meargă la trap sau în galop. Fiecare încercare este asistată de un instructor, indiferent de statutul pe care îl ai, începător ori avansat.

Clanul Goleac: fiul șefului ADP Sector 4 și al subprefectului Capitalei a candidat singur și a ieșit șef în Poliția Locală
Recomandări
Clanul Goleac: fiul șefului ADP Sector 4 și al subprefectului Capitalei a candidat singur și a ieșit șef în Poliția Locală
 

Program club de echitație Cavalcada: Luni – duminică: 9:00 – 19:00.

Club de echitație Riding Club – locul unde descoperi plăcerea călăriei

Un club de echitație înconjurat de pădurea Băneasa unde vei putea descoperi plăcerea călăriei. Aici vei putea lua lecții de echitație de la cei mai buni instructori și vei putea călări pe numeroasele poteci ce străbat pădurea. La clubul de echitație pot veni atât copiii, cât și adulți pentru a folosi relații cu caii în scop terapeutic.

Program club de echitație Riding Club: luni – duminică: 10:00 – 20:00.

Cluburi de echitație lângă București

Cluburi de echitație – Tărâmul Zmeilor, plimbări și excursii călare pentru o zi

Pentru a ajunge pe un tărâm de vis nu trebuie să străbați munți și văi, ci doar să mergi 11 km lângă București. Aici vei găsi centrul de echitație Tărâmul Zmeilor de la Săftica, în vecinătatea pădurii. Este o zonă care îți va pune la dispoziție plimbări călare, excursii călare pentru o zi în pădurea Brănești, dar și o mulțime de alte evenimente organizate special pentru grădinițe și școli.

Scandalurile în care a fost implicat Aurelian Bădulescu. De la bătaia cu primarul Mutu, la jigniri precum „javrelor ce sunteți” sau „mi-au spus că erați prostituată”
Recomandări
Scandalurile în care a fost implicat Aurelian Bădulescu. De la bătaia cu primarul Mutu, la jigniri precum „javrelor ce sunteți” sau „mi-au spus că erați prostituată”
 

Program club de echitație Tărâmul Zmeilor – în funcție de programări. Trebuie sunat în prealabil.

Club de echitație Equestria – clubul pasionaților de călărie

La aproximativ 17 km de București vei găsi clubul de echitație Equestria, în localitatea Tâncăbești. Este o zonă special amenajată pentru a avea cursuri individuale cu instructor atât pentru începători, cât și avansați. Aici vei învăța cum să îți menții echilibrul, cum să mergi liber la pas, trap sau galop la coardă. De asemenea, avansații vor putea face excerciții la cavalete, exerciții libere la trap sau galop, dar și inițiere în sărituri în X sau bară până la 50 de metri înălțime.

Program club de echitație Equestria: Luni – duminică: 10 – 18:30.

Cluburi de echitație - trasee de echitație în pădure
Cluburi de echitație – trasee de echitație în pădure

Cluburi de echitație – Pony Express, școală de echitație de pe lângă București

În comuna Snagov, foarte aproape de București, vei găsi încă un club de echitație unde să petreci cele mai frumoase ore. Aici vei avea parte de școala de echitație Pony Express și vei putea urma cursuri pentru începători și avansați. Școala de echitație este deschisă pe toată perioada verii, în manejul amenajat în aer liber, iar în timpul iernii, în manejul acoperit. Plimbările se pot face călare în pădurea Snagov împreună cu antrenori de echitație care sunt atestați internațional și specializați pe diferite tipuri de dresaje.

Program club de echitație Pony Express: luni – dumincă: 9:00 – 20:00

Academia Ecvestră Mogoșoaia – locul unde poți participa la îngrijirea cailor

La aproximativ 12 km de București vei găsi un loc de unde poți învăța tot ce ține de sportul călare, dar și despre cai. Academia Evcevstră Mogoșoaia oferă servicii de creștere, întreținere, cazare, dresare cai de rasă, practicarea sporturilor ecvestre precum: dresaj, sărituri peste obstacole, atelaje, etc. Aici vei putea lua parte la cursuri chiar dacă ești avansat ori începător și vei putea participa la ședințe de îngrijire și creștere cai de rasă, tabere ecvestre, etc.

Program Academia Ecvestră Mogoșoaia: 9:00 – 20:30

Club de echitație Arkadia Horse Club – centru de echitație la marginea pădurii

La aproximativ 30 de km de București, în localitatea Ciofliceni, vei găsi condiții ideale pentru echitație. Poziționat la marginea pădurii Snagov, centrul de echitație este ideal pentru plimbări călare prin pădure ori exerciții de călărie într-un câmp deschis. Pentru pasionații sportului ecvestru, clubul Arkadia oferă și sesiuni de agrement ori școală.

Program club de echitație Arkadia Horse Club: marți – duminică; 9:00 – 19:00

Club de echitație Robin Hood – trasee de echitație împreună cu cei mai buni instructori

Pe DN1, în direcția București – Ploiești, în Potigrafu vei găsi peste 1.400 ha de pădure unde se organizează cursuri de echitație pentru toate vârstele. Aici copiii se pot bucura de ședințe de echitație cu ponei sau cai, iar adulții vor avea ședințe de echitație pe trasee prestabilite din pădurea Gorgota – Potigrafu.

Program club de echitație Robin Hood: zilnic de la 10:00 la 20.30.

Cluburi de echitație – Lucky Horse, centrul de inițiere în lumea echitației

Un loc perfect pentru o escapadă cu familia, aproape de București, în vecinătatea sediului Omnilogic din Otopeni. Clubul de echitație deține instructori pregătiți să îi inițieze pe copii, dar și pe adulți în arta călăriei. Aici te vei putea bucura și de cursuri de inițiere complexe și vei deveni expert în călărie într-un timp extrem de scurt.

Program club de echitație Lucky Horse: marți – sâmbătă: 10 – 21:00.

Sursă foto: 123rf.com

Citeşte şi:

Castele din România – cele mai frumoase castele de vizitat în România

Cetăți din România – bijuterii medievale des vizitate de turiști

Cascade din România – top 15 cascade care te vor impresiona

RECOMANDĂRI
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
GSP.RO
Anamaria Prodan dezvăluie un episod șocant: „Au venit 200 peste mine, aveam pistolul pe masă!”
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat
HOROSCOP
Horoscop 6 iunie 2020. Balanțele își exersează talentul diplomatic, Fecioarele se confruntă cu situații greu de controlat