MENIU CAUTĂ

Horoscop, vineri, 10 august 2018. Scorpionii au o zi plină de probleme

Distribuie

Horoscop 10 august 2018. Scorpionii au o zi plină de probleme

Horoscop 10 august 2018 - Berbec

Este posibil să îți dai seama singur, chiar de la primele ore, că urmează o zi complicată, cu numeroase momente tensionate, pe care va trebui să le temperezi.

Horoscop 10 august 2018 – Taur

Bine ar fi, dacă ai vrea, pe parcursul întregii zile, să diminuezi orice impuls de autoritate asupra celor din jur, în special în familie.

Horoscop 10 august 2018 – Gemeni

Sunt posibile momente delicate, pe care nu ți le vei putea explica și față de care nu vei ști cum să reacționezi. Este important să îți păstrezi cumpătul întreaga zi.

Horoscop 10 august 2018 – Rac

Este o zi tulbure, din care nu vei câștiga mare lucru, dar nici nu vei pierde nimic, dacă nu te vei lăsa în voia propriilor gânduri negre.

Horoscop 10 august 2018 – Leu

Vei observa că nu e momentul pentru decizii importante, discuții esențiale sau întâlniri decisive. Ar fi mai bine să îți reevaluezi opțiunile.

Horoscop 10 august 2018 – Fecioară

Unele momente din această zi vor depăși puterea ta de a răbda și din acest motiv, ai putea ajunge la reacții care să strice relații, în special cu cei dragi.

Horoscop 10 august 2018 – Balanță

Cele mai importante preocupări ale tale sunt cele legate de copii și de familie. În aceste două domenii lucrurile nu stau așa cum ți-ai dori, dar pot fi îmbunătățite.

Horoscop 10 august 2018 – Scorpion

Se conturează o zi dificilă, cu probleme care te depășesc, poate chiar cu mult. Ar fi nevoie de o atitudine constructivă, indiferent cât de stresat vei fi.

Horoscop 10 august 2018 – Săgetător

Te-ai putea simți trădat de un protector, deși această situație nu e deloc nouă. Abia acum începi să vezi situația reală, fără să exagerezi avantajele personale.

Horoscop 10 august 2018 – Capricorn

Sunt posibile complicații financiare, provocate nu de cheltuieli, ci de o decizie eronată, de dată recentă. Sigur că nu îți folosește la nimic să cauți vinovați…

Horoscop 10 august 2018 – Vărsător

Poate fi enigmatică ziua de astăzi, mai ales dacă nu ai fost prea atent la consecințele faptelor tale în ultima perioadă. Este o enigmă greu de dezlegat.

Horoscop 10 august 2018 – Pești

Te opui restricțiilor de orice fel, mai ales celor financiare, dar știi că nu e deloc înțelept să te consumi așa, în special pentru că este inutil.


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână

Citește mai multe despre Astrologie și Horoscop pe Libertatea.

Comentarii