MENIU CAUTĂ

Horoscop 11 aprilie 2019. Fecioarele riscă să fie copleșite de emoții negative

Distribuie

Horoscop 11 aprilie 2019. Citește previziunile pentru toate zodiile: 

Horoscop 11 aprilie 2019 – Berbec:

Poate fi foarte complicat să ajungi la o înțelegere cu cei din familie, pentru a rezolva o problemă spinoasă. Există undeva o slăbiciune de-a ta, pe care aceștia o speculează.

Horoscop 11 aprilie 2019 – Taur:

Ai tendința de a te comporta cam excentric, doar pentru că ești mai stresat decât de obicei și ai impresia că numai așa îți poți ascunde adevăratele sentimente.

Horoscop 11 aprilie 2019 – Gemeni:

Te grăbești în tot ce faci, dar chiar în acele situații în care s-ar impune un ritm mai alert nu faci acest lucru. E un semn că evaluezi greșit toate aceste situații.

Horoscop 11 aprilie 2019 – Rac:

Cel mai important punct de sprijin ești chiar tu și ai tot ce îți trebuie ca să reușești să îți păstrezi încrederea în tine. Și unii apropiați merită încrederea ta, dar nu mai mult decât tine.

Horoscop 11 aprilie 2019 – Leu:

Ai nevoie de o atitudine mai protectoare cu propria persoană, mai ales în sensul de a-ți aprecia corect eforturile și calitățile dobândite prin muncă serioasă.

Horoscop 11 aprilie 2019 – Fecioară:

Ar fi bine să nu te lași copleșit de emoții negative din cauza unor informații care apar acum. Unele au legătură cu munca, altele cu sănătatea sau cu planurile de viitor.

Horoscop 11 aprilie 2019 – Balanță:

Ai tendința de a exagera anumite deficiențe pe care le ai în activitatea profesională și pe acest fond să ajungi la concluzii pesimiste despre viitorul tău.

Horoscop 11 aprilie 2019 – Scorpion:

Există riscul să devii un obstacol în calea rezolvării unor probleme sufletești de care ai mare nevoie să te eliberezi pentru că îți înnegurează zilele.

Horoscop 11 aprilie 2019 – Săgetător:

Ai nevoie de o încredere în sine sănătoasă, dar te păcălești singur dacă aștepți dovezi de încredere de la cei din jur, pentru ca apoi să faci și tu același lucru.

Horoscop 11 aprilie 2019 – Capricorn:

Știi că ai nevoie de sprijinul partenerului de cuplu în aproape tot ce faci, dar nu ești dispus să îi recunoști acest merit și din acest motiv pari morocănos și insensibil.

Horoscop 11 aprilie 2019 – Vărsător:

Treci prin stări succesive de încântare și dezamăgire față de munca pe care o faci la serviciu. Poate ar trebui să cauți echilibrul în această problemă delicată.

Horoscop 11 aprilie 2019 – Pești:

Ești tentat să ignori solicitările celor dragi, pe cele rostite, dar mai ales pe cele nerostite, pe care le poți intui cu ușurință.

Citeşte şi previziunile Uraniei

Citește mai multe despre Horoscop și Horoscop Zilnic pe Libertatea.

Comentarii