Horoscop 14 decembrie 2019 – Berbec:

Poate simți nevoia să te odihnești mai mult și bine ar fi să ții cont de acest lucru, mai ales când vine vorba de discuții care te stresează sau de conflicte.

Horoscop 14 decembrie 2019 – Taur:

S-ar putea să nu observi imediat ce efect special are simpla dorință de a te retrage din situațiile care te consumă inutil, cum ar fi discuțiile cu care își ocupă alții timpul.

Horoscop 14 decembrie 2019 – Gemeni:

Este o zi în care emoțiile sunt mai importante decât intențiile și asta poate însemna, inclusiv, că va trebui să accepți un alt ritm de lucru, mai lent sau mai dezordonat.

Horoscop 14 decembrie 2019 – Rac:

Ți se potrivește energia acestei zile, chiar dacă ea va scoate la iveală și unele dintre grijile sau temerile tale. Este alegerea ta ce vei face cu ele.

Horoscop 14 decembrie 2019 – Leu:

Ai putea avea mai mult de lucru sau ceea ce ai de făcut să fie mai dificil și să nu ai chef să te apuci. Mai sunt și astfel de momente și nu e cazul să încerci să forțezi situația.

Horoscop 14 decembrie 2019 – Fecioară:

De la cei din cercul de prieteni poți primi semnale că i-ai cam neglijat sau i-ai ignorat, în ultima vreme. Poate că e momentul să îți permiți să ai și astfel de preocupări.

Theodor are 34 de ani și era doctor în Iași. Ce salariu va primi în Franța ca medic
Recomandări

Theodor are 34 de ani și era doctor în Iași. Ce salariu va primi în Franța ca medic

Horoscop 14 decembrie 2019 – Balanță:

Te vezi responsabil pentru soarta multora dintre cei apropiați, dar nu faci decât să te stresezi mai mult decât e cazul. Ar fi bine ca ajutorul tău să nu înlocuiască efortul fiecăruia.

Horoscop 14 decembrie 2019 – Scorpion:

Ai acces la abordări diferite ale unor situații conflictuale, ca să nu le mai lași să te consume inutil. Poți fi mai senin și mai sincer cu cei din jur.

Horoscop 14 decembrie 2019 – Săgetător:

Simți nevoia să construiești o nouă imagine, de om de încredere, în primul rând față de cei din familie, care nu vor să te privească așa. E cam dificil și, poate, inutil.

Horoscop 14 decembrie 2019 – Capricorn:

Relația de cuplu este în centrul preocupărilor tale pentru că o consideri una dintre axele importante ale vieții. Așa este, numai că nu e suficient doar să o consideri astfel.

Horoscop 14 decembrie 2019 – Vărsător:

Munca este principala ta preocupare, mai ales din cauză că e una dintre principalele surse de stres, în această perioadă. Ar fi bine să cauți o nouă abordare o problemelor.

Horoscop 14 decembrie 2019 – Pești:

Sfera sentimentală este deosebit de activă și asta înseamnă că te poți simți norocos doar pentru că ai cui să îi împărtășești sentimentele care îți umplu inima.

Cine este campionul care primește 17.500 lei de la stat lunar. Este una dintre cele mai mari rente viagere din România
GSP.RO

Cine este campionul care primește 17.500 lei de la stat lunar. Este una dintre cele mai mari rente viagere din România

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații
HOROSCOP

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații