MENIU CAUTĂ
14 Iun. 2018 01:00

Horoscop, joi, 14 iunie 2018. Scorpionii au parte de conflicte intense în familie sau la serviciu

Distribuie

Horoscop 14 iunie 2018. Scorpionii au parte de conflicte intense în familie sau la serviciu

Horoscop 14 iunie 2018 - Berbec

Este o zi cu totul și cu totul specială, în care ești invitat să fii foarte atent la prieteni, la rude, la mesajele lor și la calitatea relației pe care ai construit-o cu aceștia.

Horoscop 14 iunie 2018 – Taur

Ai în față o zi care vine cu impulsuri dintre cele mai puternice și va trebui să le gestionezi inteligent ca să eviți complicațiile, mai ales în relațiile cu familia.

Horoscop 14 iunie 2018 – Gemeni

Este fie punctul culminant al unor conflicte, urmat de dezamorsarea lor, fie un moment deosebit de tensionat, care va duce la nenumărate probleme. Oricum ar fi, ai în față o zi complicată.

Horoscop 14 iunie 2018 – Rac

Sunt de evitat discuțiile despre orice fel de resurse, mai ales cu membrii familiei sau cu asociații. Ceea ce vrei tu nu se poate rezolva în acest moment, când nimeni nu gândește limpede.

Horoscop 14 iunie 2018 – Leu

Ies la lumină probleme vechi, acumulate de-a lungul mai multor ani, în cuplu sau într-o altă relație de parteneriat importantă. Acum vezi ce trebuia să faci și nu ai făcut și realizezi că să începi acum nu este o opțiune viabilă.

Horoscop 14 iunie 2018 – Fecioară

Pot să apară probleme reale, deosebit de complicate, la serviciu, poate și pe fondul unor probleme de sănătate pe care le-ai neglijat.

Horoscop 14 iunie 2018 – Balanță

Sunt posibile separări dureroase de cei dragi, din cauza unor probleme nerezolvate la timp. Este necesar să tratezi aceste situații cu toată bunăvoința de care ești în stare.

Horoscop 14 iunie 2018 – Scorpion

S-ar putea să trăiești unele dintre cele mai intense conflicte din ultimul timp, în familie, la serviciu ori în ambele domenii, dacă nu vei reuși să te controlezi suficient și să nu cari problemele dintr-o parte în alta.

Horoscop 14 iunie 2018 – Săgetător

Te poți confrunta cu reacții deosebit de ciudate ale unora dintre cei din anturajul apropiat. Cel mai bun lucru pe care îl poți face este să ceri explicații.

Horoscop 14 iunie 2018 – Capricorn

E posibil să pierzi ceva la care țineai foarte mult și să îți regândești o întreagă strategie din acest motiv. Poate că nu vei recupera pierderea, dar le poți preveni pe cele viitoare.

Horoscop 14 iunie 2018 – Vărsător

Te vei confrunta cu cele mai importante consecințe ale unor decizii, bune sau proaste, luate în ultima perioadă. Cu siguranță, cele mai multe dintre ele nu îți vor fi pe plac.

Horoscop 14 iunie 2018 – Pești

Pot să apară dificultăți la serviciu, din cauza unor erori sau a unor decizii luate cam în grabă sau din cauza unor supărări pe care nu le-ai analizat suficient la momentul oportun.


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână

Citește mai multe despre Astrologie și Horoscop pe Libertatea.

Comentarii