MENIU CAUTĂ
19 Iul. 2018 21:00

Horoscop, vineri, 20 iulie 2018. Peștii nu vor să renunțe la anumite dorințe

Distribuie

Horoscop 20 iulie 2018. Peștii nu vor să renunțe la anumite dorințe

Horoscop 20 iulie 2018 - Berbec

S-ar putea să fii surprins de consecințele unor reacții pe care le scapi de sub control, deși intuiția îți va șopti, delicat și timid, că nu e bine ce faci.

Horoscop 20 iulie 2018 – Taur

Este posibil să te trezești pus în situații neplăcute, poate chiar în fața unui fapt împlinit, dar înainte de a te supăra, ar trebui să te întrebi de unde au învățat cei dragi să facă asta.

Horoscop 20 iulie 2018 – Gemeni

Ai putea să te lași în voia emoțiilor negative, care îți vor modela comportamentul într-un anumit fel, sau să alegi altceva, mai bun și mai frumos, pentru tine și cei din jur.

Horoscop 20 iulie 2018 – Rac

Poate că nu vor fi toate așa cum le-ai dorit, nici astăzi, dar acesta nu este un motiv să nu mai prețuiești ceea ce este așa cum ți-ai dorit…

Horoscop 20 iulie 2018 – Leu

Este important să știi ce ai de făcut, ca să te poți orienta corect când iei decizii pe plan profesional sau când apelezi la oameni care te pot ajuta.

Horoscop 20 iulie 2018 – Fecioară

S-ar putea să ți se pară încărcată de confuzie această zi și ai dreptate, dar numai parțial. Ca să poți obține rezultate, atât cât se poate, ar trebui să vezi și partea bună a lucrurilor.

Horoscop 20 iulie 2018 – Balanță

Îți faci cam multe griji pentru bani și alte resurse, fără să poți spune cu precizie de ce. Acestea nu fac decât să te consume inutil și nu vei mai acționa cu aceeași determinare.

Horoscop 20 iulie 2018 – Scorpion

Ai nevoie de ajutor, dar nu vrei să-i ceri asta vreunui apropiat, ca să nu îți creezi obligații. Problema e că vei avea obligații, cu sau fără aceste solicitări, îndeplinite sau nu.

Horoscop 20 iulie 2018 – Săgetător

Cei care sunt atenți la ceea ce faci nu ar vrea, cel mai probabil, să fie în pielea ta. Acest lucru este valabil dacă nu ai știut să te ferești de pericolele din zilele trecute…

Horoscop 20 iulie 2018 – Capricorn

Oscilezi între a-ți asuma riscuri și a te retrage dintr-un proiect în care oricum nu crezi. Tu știi cel mai bine ce ai de făcut și cât de mari sunt acele riscuri.

Horoscop 20 iulie 2018 – Vărsător

Există riscul să încalci anumite limite, mai ales în relația cu superiorii, pe motiv că te-ai săturat să respecți ce spun alții, inclusiv cei din familie.

Horoscop 20 iulie 2018 – Pești

Impresia că dorințele cele mai importante trebuie lăsate deoparte te poate stresa destul de mult, deși poate fi vorba doar de o amânare, nu de o renunțare.


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână

Citește mai multe despre Astrologie și Horoscop pe Libertatea.

Comentarii