MENIU CAUTĂ

Horoscop miercuri, 24 octombrie 2018. Gemenii au parte de o zi foarte dificilă

Distribuie

Horoscop miercuri, 24 octombrie 2018. Gemenii au parte de o zi foarte obositoare

Horoscop 24 octombrie 2018 - Berbec:
Ai în față o zi în care calmul, prudența și diplomația ar trebui să te însoțească la orice pas. Cei din jur vor aprecia, în mod sigur, orice gest sau cuvânt frumos.

Horoscop 24 octombrie 2018 – Taur:
Trăiești un episod de încleștare gratuită pentru că vrei ceva și ai impresia că există persoane în jurul tău care se vor opune acestor dorințe.

Horoscop 24 octombrie 2018 – Gemeni:
S-ar putea să te obosească această zi, în cel mai bun caz. Dacă te vei lăsa cuprins de gânduri negre, vei ajunge la complicații mai mari, nu doar o simplă oboseală.

Horoscop 24 octombrie 2018 – Rac:
Este posibil să îți scape de sub control propriile emoții negative și să ai reacții exagerate față de cei dragi sau față de unii dintre prieteni.

Horoscop 24 octombrie 2018 – Leu:
Chiar dacă ai impresia că vei avea de ales cum anume să reacționezi față de cei care te supără, de fapt ai o singură opțiune care să creeze alte probleme, să fii generos cu ei.

Horoscop 24 octombrie 2018 – Fecioară:
Trebuie să știi că problemele acestei zile sunt rodul unor minți care se inflamează din nimic. Dacă vei reține acest lucru, vei ști și ce ai de făcut ca să fie bine.

Horoscop 24 octombrie 2018 – Balanță:
Oscilezi între a acorda banilor o valoare fundamentală și a-I desconsidera, dar știi foarte bine că ambele opinii conțin o eroare.

Horoscop 24 octombrie 2018 – Scorpion:
S-ar putea să te simți apăsat de povara unor griji cărora nu le-ai găsit rezolvare. Poate că te-ai complicat prea mult și nici nu era nevoie să cauți tu o soluție.

Horoscop 24 octombrie 2018 – Săgetător:
Poate fi o zi greu de suportat din cauza tensiunilor care apar la tot pasul. Vei avea posibilitatea de a le tempera pe unele dintre ele.

Horoscop 24 octombrie 2018 – Capricorn:
S-ar putea să îți încurce grav socotelile un prieten sau o rudă apropiată. Chiar dacă ar fi așa, tot va trebui să îți temperezi reacțiile și să cauți să înțelegi ce se petrece.

Horoscop 24 octombrie 2018 – Vărsător:
Ai putea avea o zi care să îți dea dureri de cap cât pentru o lună întreagă. E nevoie de mult calm și de concentrarea pe ceea ce trebuie protejat.

Horoscop 24 octombrie 2018 – Pești:
Este posibil să devii spectator, involuntar, al unor explozii temperamentale ale celor care, de obicei, nu au astfel de reacții. Vei avea ocazia de a juca un rol pozitiv, cel de mediator.

Citește mai multe despre astre, Horoscop și Previziuni pe Libertatea.

Comentarii