Mergi direct la conținut »
Horoscop, sâmbătă, 3 februarie 2018. Balanțele au surprize plăcute. Cei dragi le întorc gesturile frumoase pe care le-au făcut
Horoscop Libertatea > Lifestyle > Horoscop, sâmbătă, 3 februarie 2018. Balanțele au surprize plăcute. Cei dragi le întorc gesturile frumoase pe care le-au făcut

Horoscop, sâmbătă, 3 februarie 2018. Balanțele au surprize plăcute. Cei dragi le întorc gesturile frumoase pe care le-au făcut

Horoscop 3 februarie 2018. Balanțele au surprize plăcute. Cei dragi le întorc gesturile frumoase pe care le-au făcut Horoscop 3 februarie 2018 - Berbec

Ai parte de o zi care îți poate aduce calmul de care ai atât de mare nevoie, cu condiția să fii mai atent la cei din jur, să asculți ce au de spus și să ții cont de solicitările lor.

Horoscop 3 februarie 2018 – Taur

Ai ocazia să beneficiezi de bunăvoința unui superior sau a cuiva mai în vârstă din familie, cu condiția să fii și tu rezonabil și corect cu oamenii în cauză.

Horoscop 3 februarie 2018 – Gemeni

Poți să îți creezi singur o ocazie favorabilă, intrând în contact cu oameni speciali, de la care ai ce învăța. Totul este să vrei acest lucru.

Horoscop 3 februarie 2018 – Rac

Ai strâns o grămadă nemulțumiri, cele mai multe dintre ele simple pretenții la adresa unor apropiați, care nu au însă habar de ele. Nu îți folosește la nimic această colecție negativă. Și nici faptul că nu comunici cu cei din jur.

Horoscop 3 februarie 2018 – Leu

Este o zi în care lucrurile bune merg de la sine și ar fi bine să le lași în ritmul lor. Dacă ceva nu e corect, se va opri tot de la sine, acum sau ceva mai târziu.

Horoscop 3 februarie 2018 – Fecioară

Îți evaluezi relațiile de serviciu și poți ajunge la concluzii utile, cum ar fi faptul că ai pe cine te baza pentru a obține rezultatele la care speri.

Horoscop 3 februarie 2018 – Balanță

Poți vedea cu ochii tăi cât de important este ce le oferi celor dragi și ce efect poate avea orice gest frumos pe care îl faci. Vei avea numai surprize plăcute, dacă ții cont de acest detaliu.

Horoscop 3 februarie 2018 – Scorpion

Cel mai bun lucru pe care îl poți face astăzi este să te ocupi cu seriozitate de relațiile din familie pe care tot tu le-ai stricat, cu bună știință sau din nepăsare.

Horoscop 3 februarie 2018 – Săgetător

Există un schimb foarte bun între tine și anturaj, în sensul că ai o influență deosebită asupra celor din jur, dar și ei au aceeași putere asupra ta.

Horoscop 3 februarie 2018 – Capricorn

Este complet inutil să încerci să menții controlul exclusiv asupra banilor și resurselor de care crezi că vei avea nevoie, deși nici tu nu știi prea bine pentru ce…

 Horoscop 3 februarie 2018 – Vărsător

Este necesar să răspunzi la o întrebare spinoasă, legată de soarta relației de cuplu, deși igori cu brio problemele existente și ele se tot acumulează.

Horoscop 3 februarie 2018 – Pești

Te transformi într-un foarte bun observator al propriei vieți, pentru că ai remarcat, din experiență, cât de limpede gândești când nu te lași cucerit de emoții.


Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână

 
 
Close
Close
Închide