MENIU CAUTĂ
02 Iul. 2018 21:00

Horoscop, marți, 3 iulie 2018. Racii au parte de o zi plină de mistere

Distribuie

Horoscop 3 iulie 2018. Racii au parte de o zi plină de mistere

Horoscop 3 iulie 2018 - Berbec:

Ai ocazia de a analiza, dacă vei dori acest lucru, cauzele problemelor apărute în relațiile cu cei dragi și de a ajunge la concluzii mult mai constructive.

Horoscop 3 iulie 2018 – Taur:

Poți descoperi, dacă ești interesat, motivele care au stat la baza revoltei celor din familie împotriva unor soluții propuse de tine, pe care tu le credeai foarte bune.

Horoscop 3 iulie 2018 – Gemeni:

Ai șansa de a afla, cu multă răbdare și la fel de multă diplomație, de ce unii dintre cei din anturajul apropiat au ales să se îndepărteze de tine.

Horoscop 3 iulie 2018 – Rac:

Este o zi care conține multe mistere, dar pe unele dintre ele le vei putea dezlega, dacă vei fi sincer interesat de părerile celorlalți despre problemele pe care vrei să le clarifici.

Horoscop 3 iulie 2018 – Leu:

Ești preocupat de propriile probleme și e mult mai bine așa, mai ales că multe dintre întrebările la care trebuie să găsești un răspuns au fost generate de partenerii cei mai importanți.

Horoscop 3 iulie 2018 – Fecioară:

Te poți bucura de o primire călduroasă din partea prietenilor care vin către tine și cu propuneri menite să îți sublinieze calitățile pe care s-ar părea că le-ai cam uitat.

Horoscop 3 iulie 2018 – Balanță:

Te simți mai bine astăzi și datorită unei atitudini mai senine față de probleme, în general, dar și pentru că îți regăsești răbdarea și eleganța în exprimare.

Horoscop 3 iulie 2018 – Scorpion:

Ai acum ocazia de a reveni la gânduri mai bune legate de cei dragi, de a le recunoaște drepturile și de a le respecta de-adevăratelea.

Horoscop 3 iulie 2018 – Săgetător:

Îți regăsești vigoarea și bunăvoința printr-o retragere strategică în familie sau în mediul intim, acolo unde ești doar tu cu gândurile tale.

Horoscop 3 iulie 2018 – Capricorn:

Ar fi bine să ții cont de sugestiile unor apropiați, chiar dacă nu sunt foarte raționale sau clare, așa cum consideri tu că ar trebui să fie.

Horoscop 3 iulie 2018 – Vărsător:

Pentru binele tuturor, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să ții cont de părerile și dorințele partenerului de cuplu ca să nu se acumuleze și mai multe frustrări, la amândoi.

Horoscop 3 iulie 2018 – Pești:

Ți se potrivește invitația acestei zile la adoptarea unei atitudini mai senine, mai generoase față de orice problemă, ca să eviți consumul suplimentar inutil.

Vezi și previziunile Uraniei pentru această săptămână

Citește mai multe despre Horoscop și Previziuni pe Libertatea.

Comentarii