Horoscop 6 aprilie 2020 – Berbec:

Bine ar fi să găsești resursele interioare necesare ca să devii calm și ceva mai îngăduitor, înainte ca situațiile pe care le vei trăi să îți arate că de asta ai nevoie.

Horoscop 6 aprilie 2020 – Taur:

Bunul simț și măsura sunt la ele acasă astăzi, dar agitația din jur ar putea să te împiedice să vezi acest lucru. E nevoie doar de ceva mai multă bunăvoință, în tot ce faci.

Horoscop 6 aprilie 2020 – Gemeni:

Este o zi care te invită la măsură, la cumințenie în tot ce spui și faci. Rezultatele vor fi pe măsura puterii tale de a controla impulsurile adolescentine către nesupunere. 

Horoscop 6 aprilie 2020 – Rac:

 Vocea rațiunii îți spune una și dorința spune alta, iar din acest conflict vei pierde doar tu, dacă nu faci o alegere clară, una care să țină cont de realitate, în toate aspectele ei. 

Horoscop 6 aprilie 2020 – Leu:

Poți deveni, foarte ușor, un exemplu pentru cei din jur prin calmul tău, binecunoscut, dar, mai ales, prin puterea ta de a vedea partea bună din orice.

Horoscop 6 aprilie 2020 – Fecioară:

Tu ești cel care poate genera o stare de stres accentuată, dar tot de la tine poate pleca și o atitudine mai constructivă, mai calmă față de problemele curente.

VIDEO Klaus Iohannis anunţă redeschiderea teraselor şi a plajelor, de la 1 iunie. Ieşirea din localitate, fără declaraţie
Recomandări
VIDEO Klaus Iohannis anunţă redeschiderea teraselor şi a plajelor, de la 1 iunie. Ieşirea din localitate, fără declaraţie
 

Horoscop 6 aprilie 2020 – Balanță:

 Ești îngrijorat din cauza unor probleme de muncă sau de sănătate, dar felul acesta de îngrijorare nu a adus nimănui nimic bun, e contraproductiv.   

Horoscop 6 aprilie 2020 – Scorpion:

Ar fi bine să te apropii de oameni care cugetă înainte de a vorbi, oameni care îți inspiră respect prin profunzimea lor. Ai ce învăța de la ei.

Horoscop 6 aprilie 2020 – Săgetător:

Mai multe perechi de ochi te privesc, pot fi mai multe decât ești obișnuit și, de aceea, ar fi bine să dovedești măsură în tot ce spui și faci astăzi.

Horoscop 6 aprilie 2020 – Capricorn:

Poate fi o zi la finalul căreia să te simți mai obosit decât de obicei sau te-ai putea simți revitalizat, dacă vei alege să te apropii de cei dragi și să ții cont de ceea ce îți spune intuiția.

Horoscop 6 aprilie 2020 – Vărsător:

Temerile, de orice fel, au asupra ta un efect mai puternic decât în cazul altora, așa că alegi să le respingi. Poate ar trebui să le treci prin filtrul rațiunii, ca să nu revină.

Horoscop 6 aprilie 2020 – Pești:

E nevoie de un strop de toleranță, din partea ta, nu doar ca să oferi un exemplu de comportament în vremuri grele ci pentru că este o alegere care poate duce la rezultate pozitive. 

Citeşte şi:

Horoscop Urania | Previziuni astrologice pentru perioada 4 – 10 aprilie 2020. Luna Plină în Balanță | VIDEO URANISSIMA

După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
GSP.RO
După Marica, un alt fotbalist a fost prins de soţie cu amanta într-o cameră de hotel
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite
HOROSCOP
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite