Horoscop 7 aprilie 2019 – Berbec:
Ai acces la alte abordări, mai profunde, ale unor probleme complexe, pentru care e nevoie și de răbdare, calm, stăpânire de sine.

Horoscop 7 aprilie 2019 – Taur:
Ai spor în tot ce faci, dar nu întreaga zi ci doar atunci când accepți să participi la acțiunile inițiate de alții, de dragul lor și pentru a avea relații frumoase.

Horoscop 7 aprilie 2019 – Gemeni:
Ești inspirat într-un fel neobișnuit pentru tine. Ai chef să faci totul cu calm, cu răbdare, treburi foarte bine organizate, care nu îți va dureri de cap mai târziu.

Horoscop 7 aprilie 2019 – Rac:
Este important să ții cont de vocea propriei conștiințe care te îndeamnă să fii sensibil, să asculți ce au de spus apropiații, înainte de a le vorbi tu despre planurile tale.

Horoscop 7 aprilie 2019 – Leu:
Ai parte de un fond foarte bun pentru a te organiza foarte bine, a pune la punct treburi cu adevărat urgente. Mulțumirea va fi pe măsura rezultatelor.

Horoscop 7 aprilie 2019 – Fecioară:
Primești un sprijin neprețuit din partea celor dragi, chiar dacă e numai sub forma unui îndemn interior de a face eforturi ca să le fie lor bine.

Andreea Bălan face nuntă azi. Cum arată prima dintre cele trei rochii de mireasă pe care le va purta la eveniment
Recomandări

Andreea Bălan face nuntă azi. Cum arată prima dintre cele trei rochii de mireasă pe care le va purta la eveniment

Horoscop 7 aprilie 2019 – Balanță:
Spui că ai nevoie de cooperarea celor din familie, dar nu o vei obține dacă doar o ceri, trebuie să îi convingi că e și în avantajul lor să facă ce le ceri.

Horoscop 7 aprilie 2019 – Scorpion:
Ai ocazia de a da glas unor sentimente reale, frumoase, care chiar îți îmbogățesc viața. Ai putea să te împiedici în propriile prejudecăți, dar ar fi păcat.

Horoscop 7 aprilie 2019 – Săgetător:
Ai un fond bun pentru a te ocupa de treburile cu adevărat importante pentru casă, familie, mediul tău intim. De tine depinde ce rezultate vei obține.

Horoscop 7 aprilie 2019 – Capricorn:
Ai posibilitatea, destul de rară, de a auzi din gura cui te aștepți mai puțin unele informații care te vor pune serios pe gânduri. Ar fi bine să ții cont de ele.

Horoscop 7 aprilie 2019 – Vărsător:
Ai nevoie de resurse și ești tentat să exagerezi această chestiune, doar ca să îți justifici anumite decizii de care te îndoiești puternic.

Horoscop 7 aprilie 2019 – Pești:
Ești preocupat de viitor, dar și de bunăstarea unor apropiați față de care ai sentimente reale și profunde. Îți este util să ții cont de aceste sentimente, te pot motiva să faci lucruri bune.

Cristian Tudor Popescu, reacție ZDROBITOARE la adresa lui Mario Iorgulescu
GSP.RO

Cristian Tudor Popescu, reacție ZDROBITOARE la adresa lui Mario Iorgulescu

Horoscop 15 septembrie 2019. Zi pe muchie de cuțit pentru această zodie! Ce se întâmplă cu banii
HOROSCOP

Horoscop 15 septembrie 2019. Zi pe muchie de cuțit pentru această zodie! Ce se întâmplă cu banii