Horoscop 7 decembrie 2019 Berbec:

Te poți simți copleșit de anumite trăiri, mare parte dintre ele negative, fie că sunt amintiri, fie că sunt rezultate din situații din prezent. Dar ai puterea de a-ți schimba starea.

Horoscop 7 decembrie 2019 Taur:

Tentația zilei vine sub forma unor gânduri triste pe care le iei prea în serios. Sigur că ți-ar fi mai bine să ai gânduri mai optimiste, dar acestea nu apar singure.

Horoscop 7 decembrie 2019 Gemeni:

Poate că părerile celorlalți sunt diferite și din cauză că le lipsesc anumite informații sau au și mai multe informații decât tine. Corect ar fi să iei în calcul orice variantă de acest fel.

Horoscop 7 decembrie 2019 Rac:

Este posibil ca anumite gesturi ale unor apropiați să ți se pară deosebit de neplăcute, dar să nu spui nimic despre asta. Poate ar fi mai sănătos să te exprimi clar.

Horoscop 7 decembrie 2019 Leu:

Graba poate strica multe, inclusiv planurile de viitor sau încrederea ta în reușită. Te iei după impresii de moment, dacă te grăbești și pierzi din vedere aspecte importante.

Horoscop 7 decembrie 2019 Fecioară:

E nevoie de o minte limpede, cel puțin, pentru a evita complicațiile care pot să apară din neînțelegerile acumulate deja și cele noi, de astăzi.

Theodor are 34 de ani și era doctor în Iași. Ce salariu va primi în Franța ca medic
Recomandări

Theodor are 34 de ani și era doctor în Iași. Ce salariu va primi în Franța ca medic

Horoscop 7 decembrie 2019 Balanță:

Pot să apară unele întârzieri care să îți provoace neplăceri, dar vei reuși să treci peste toate cu puțin mai multă răbdare și bunăvoință sinceră.

Horoscop 7 decembrie 2019 Scorpion:

S-ar putea să întâlnești unele probleme la serviciu cărora să nu le dai de cap pe cât de repede ți-ai dori. Nici să le ignori nu e bine, dar nici să stai doar cu gândul la ele.

Horoscop 7 decembrie 2019 Săgetător:

Ai șansa de a face anumite corelații care te vor ajuta să înțelegi de ce stagnezi sau nu progresezi atât de repede pe cât ai crezut.

Horoscop 7 decembrie 2019 Capricorn:

Ar fi bine să nu te lași copleșit de atmosfera conflictuală din familie și să nu ajungi la concluzii negative despre felul în care va evolua relația cu apropiații.  

Horoscop 7 decembrie 2019 Vărsător:

Te grăbești cu toate, de parcă ar fi intrat timpul în sac și riscurile sunt pe măsura vitezei tale. Discuțiile nu duc la finalitatea dorită, întâlnirile se pot dovedi o pierdere de timp.

Horoscop 7 decembrie 2019 Pești:

Ai nevoie de confirmarea valorii unor contribuții proprii la progresul echipei din care faci parte. Așa o fi, dar aceste confirmări pot să nu apară imediat.

Cine este campionul care primește 17.500 lei de la stat lunar. Este una dintre cele mai mari rente viagere din România
GSP.RO

Cine este campionul care primește 17.500 lei de la stat lunar. Este una dintre cele mai mari rente viagere din România

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații
HOROSCOP

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații