Horoscop 8 octombrie 2019Berbec

Te comporți ca și cum ai fi pierdut deja ceva ce îți doreai cu orice preț, deși situația este încă în mișcare, evoluează după reguli proprii, pe care ar trebui să le cunoști.

Horoscop 8 octombrie 2019Taur

Există riscul să pui prea multă bază pe impresiile de moment, mai ales pe cele negative și să renunți la cooperarea armonioasă cu unii colegi sau persoane apropiate.

Horoscop 8 octombrie 2019 – Gemeni

Este important să îți ții în frâu pornirile distructive, pe care ar trebui, mai întâi, să le observi și să le încadrezi corect. Cei dragi se vor bucura de rezultatele efortului tău.

Horoscop 8 octombrie 2019 – Rac

Ai impresia că ai pierdut deja ocazia de a ajunge la o soluție într-o problemă de familie. O atitudine ceva mai optimistă și mai constructivă te va aduce mai aproape de acea soluție.

Horoscop 8 octombrie 2019 –Leu

Ai impresia că ai pierdut simpatia unor apropiați și vei pierde și unele beneficii, pe care le așteptai. E doar o impresie care nu justifică o schimbare de atitudine din partea ta.

Horoscop 8 octombrie 2019 – Fecioară

Vrei să scurtezi durata unor procese firești, în speranța că așa vei reuși să obții ce îți dorești. Numai că unele lucruri nu pot fi forțate și te vei agita degeaba.

Cazul Floyd de România. Un bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat
Recomandări
Cazul Floyd de România. Un bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat
 

Horoscop 8 octombrie 2019 –Balanță

Impresia că te-a părăsit norocul are o fărâmă de adevăr, dar restul poveștii îți aparține. Poate că nu de noroc aveai cea mai mare nevoie ci de cu totul altceva, pe care îl ai oricum.

Horoscop 8 octombrie 2019 – Scorpion

Îți vine apa la moară, dar ar trebui să temperezi această energie nouă, ca să nu ajungi, din nou, la concluzia că ți se cuvine totul și cei din jur sunt doar niște nerecunoscători.

Horoscop 8 octombrie 2019 – Săgetător

Este posibil să te părăsească un protector important, să pierzi susținerea unui prieten sau să ajungi singur la concluzia că ar fi mai bine să faci un pas în spate.

Horoscop 8 octombrie 2019 – Capricorn

Te atrage irezistibil ideea de a te asocia cu persoane care dețin privilegii la care râvnești și tu. Poate ar trebui să te întrebi, mai întâi, care sunt riscurile acestor noi asocieri.

Horoscop 8 octombrie 2019 – Vărsător

Vrei ceva anume și vrei acum, fără să accepți vreo variantă de rezervă și fără să iei în calcul faptul că fiecare om are propria voință și propriile aspirații.

Horoscop 8 octombrie 2019 – Pești

Poți pierde încântarea pe care ți-a adus-o achiziția unui bun anume sau o investiție inteligentă. Vei căuta alta, imediat, dar nu e cea mai bună alegere în acest context.

Citeşte şi:

Horoscop Urania | Previziuni astrologice pentru perioada 05 – 11 octombrie 2019. Venus va intra în zodia Scorpionului | VIDEO URANISSIMA

În noaptea aceasta am trecut la ora de iarnă 2019. Cum ne afectează schimbarea

Salonul Auto București începe azi la Romexpo. Evenimentul anului cu oferte variate din domeniul auto

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.
HOROSCOP
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.