MENIU CAUTĂ

Horoscop, miercuri, 31 octombrie 2018. Fecioarele au probleme cu oamenii din jurul lor care le creează probleme

Distribuie

Horoscop 31 octombrie 2018. Fecioarele au probleme cu oamenii din jurul lor care le creează probleme

Horoscop 31 octombrie 2018 - Berbec

S-ar putea să ai o zi memorabilă, prin bune sau prin rele, în funcție de ce ai semănat până acum și de ce vei alege acum, pe ultima sută de metri.

Horoscop 31 octombrie 2018 – Taur

Este o zi deosebit de complexă, cu multe tentații, și de aceea ar fi bine să ții mai mult la armonie, de exemplu în familie, decât la dorința de a ți se da dreptate.

Horoscop 31 octombrie 2018 – Gemeni

Ar fi mai bine să faci cât mai puține astăzi, pornind de la ideea că dacă îți limitezi activitățile, vei reuși să limitezi și numărul greșelilor pe care le-ai putea face.

Horoscop 31 octombrie 2018 – Rac

Ai nevoie de virtuțile, mari sau mici, care îți pot proteja relațiile importante, chiar și față de propriile gesturi nepotrivite sau replici neinspirate.

Horoscop 31 octombrie 2018 – Leu

Multe ți se vor părea astăzi nelalocul lor și este posibil să ai dreptate. Singura problemă ar fi să nu te apuci tu să le repari pe toate.

Horoscop 31 octombrie 2018 – Fecioară

Este adevărat că cei din jur îți provoacă neplăceri, iar tu nu, dar asta ar trebui să conteze, în primul rând, pentru tine, față de propria conștiință.

Horoscop 31 octombrie 2018 – Balanță

Este o zi în care și situațiile obișnuite vor părea altfel, ca și cum s-ar fi transformat peste noapte. De fapt, e doar o impresie, care va dispărea așa cum a apărut.

Horoscop 31 octombrie 2018 – Scorpion

Dacă alegi să faci doar ce ai chef, vei avea de suportat și consecințele care nu vor nici simple, nici puține. Poate vei face, totuși, un efort de voință ca să învingi această tendință.

Horoscop 31 octombrie 2018 – Săgetător

Cel mai bun lucru pe care îl poți face azi este să nu te lași nici copleșit, nici cucerit de ideile altcuiva sau de problemele care apar din senin.

Horoscop 31 octombrie 2018 – Capricorn

Există persoane care se opun intențiilor tale de a intra în posesia unor sume de bani sau a unor bunuri care nu îți aparțin, de fapt și de drept.

Horoscop 31 octombrie 2018 – Vărsător

Poți ajunge foarte ușor la o sumedenie de probleme și la serviciu și acasă, dacă nu vei dori să îți păstrezi mintea limpede și să aperi ce merită să fie apărat.

Horoscop 31 octombrie 2018 – Pești

S-ar putea să te simți asaltat de câteva probleme minore și să nu mai fii atent la lucrurile cu adevărat importante. Selecția o poți face doar tu.


Citeşte şi previziunile Uraniei pentru săptămâna aceasta

Citește mai multe despre Horoscop pe Libertatea.

Comentarii