MENIU CAUTĂ

Horoscop sâmbătă, 18 august 2018. Scorpionii simt nevoia să le ofere sprijin celor din jur

Distribuie

Horoscop 18 august 2018

Horoscop 18 august 2018 - Berbec

Este o zi mai calmă, mai luminoasă, pe care o poți transforma într-o zi frumoasă, cu condiția să le recunoști celor dragi locul și rolul în existența ta.

Horoscop 18 august 2018 – Taur

Te îndrepți către familie cu o nouă atitudine, una pe care ai dorit-o, ai căutat-o și nu ai putut-o găsi în ultima perioadă, deși nu îți este deloc străină.

Horoscop 18 august 2018 – Gemeni

Ai parte de o zi frumoasă, presărată cu momente care vor alunga gândurile negre și îți pot reda încrederea în sentimentele care au stat la baza relațiilor cu cei dragi.

Horoscop 18 august 2018 – Rac

Ai ocazia, deosebit de prețioasă, de a reveni la gânduri mai bune în legătură cu cei din familie sau cu cei pe care îi consideri astfel, deși legătura nu e de sânge.

Horoscop 18 august 2018 – Leu

Vorba îți este dulce, ești foarte convingător și reușești să atragi pe oricine se află în apropierea ta. Ar fi bine să folosești acest context favorabil pentru a repara relațiile stricate.

Horoscop 18 august 2018 – Fecioară

Ți se deschid anumite posibilități de a rezolva anumite probleme financiare sau unele legate de alte resurse necesare pentru a-ți vedea planurile realizate.

Horoscop 18 august 2018 – Balanță

Poate fi o zi cu adevărat revigorantă datorită dorinței tale sincere de a relua relațiile cu unii dintre prieteni sau rude, de care te-ai îndepărtat.

Horoscop 18 august 2018 – Scorpion

Simți nevoia să oferi sprijin celor care au nevoie de așa ceva, indiferent că sunt din familie sau nu. Ar fi bine să nu ignori această dorință sinceră.

Horoscop 18 august 2018 – Săgetător

Ai parte de clipe frumoase, care vor ajuta mult la întărirea unor concluzii optimiste la care ai ajuns până acum. Acum vezi că intuiția merită un loc important în viața ta.

Horoscop 18 august 2018 – Capricorn

Ți se recunoaște un drept sau ți se acordă un privilegiu pe care l-ai dorit, deși nu e ceva rupt din soare. Dispoziția ta generoasă va da roade.

Horoscop 18 august 2018 – Vărsător

Ai puterea de a alege altceva astăzi, de a te apropia cu cele mai bune intenții de partenerul de cuplu sau de alte persoane care ocupă un loc similar în viața ta.

Horoscop 18 august 2018 – Pești

Ai putea primi un cadou sau ceva care îți va aduce o bucurie asemănătoare. Este o zi care poate aduce și împlinirea unor dorințe, mai vechi sau mai noi.

Citește mai multe despre Horoscop pe Libertatea.

Comentarii