MENIU CAUTĂ
28 Dec. 2018 21:00

Horoscop, sâmbătă, 29 decembrie 2018. Berbecii reușesc să evite orice conflict important

Distribuie

Horoscop, sâmbătă, 29 decembrie 2018. Vezi PREVIZIUNILE COMPLETE pentru fiecare dintre cele 12 zodii!

Horoscop, sâmbătă, 29 decembrie 2018 – Berbec:

Vei reuși să eviți orice fel de divergență cu partenerii importanți, fără cine știe ce efort. E de ajuns să fii puțin mai atent decât de obicei și să intervii pentru a tempera anumite tensiuni.

Horoscop, sâmbătă, 29 decembrie 2018 – Taur:

Poți primi sugestii care chiar vor duce la schimbări cu totul deosebite în propria viață, de la prieteni, rude, oameni greu de înțeles, dar deosebit de profunzi.

Horoscop, sâmbătă, 29 decembrie 2018 – Gemeni:

Ai ocazia să tragi învățăminte din anumite evenimente, mai vechi sau mai recente, în special din domeniul profesional. Așa vei putea să nu repeți greșelile făcute.

Horoscop, sâmbătă, 29 decembrie 2018 – Rac:

Ții pentru tine o speranță care va deveni plan de viitor, poate unul dintre cele mai importante planuri de acest fel. Cei care te cunosc vor reuși să citească pe chipul tău ce ascunzi.

Horoscop, sâmbătă, 29 decembrie 2018 – Leu:

Ai vrea să mai lași lucrurile să meargă și de la sine, fără să le controlezi strict sau să le urmărești îndeaproape. Bine faci, această schimbare te va însenina mult.

Horoscop, sâmbătă, 29 decembrie 2018 – Fecioară:

Chiar dacă există și unele umbre pe cerul frumos al acestei zile, nu ai de ce să te ocupi de ele. Poate că e mai frumoasă viața, așa colorată.

Horoscop, sâmbătă, 29 decembrie 2018 – Balanță:

Ești inspirat și vrei să dai mai departe din starea ta specială. Ai putea să le faci surprize celor dragi sau să te ocupi de familie, cu tot ce înseamnă asta.

Horoscop, sâmbătă, 29 decembrie 2018 – Scorpion:

Ceri mult de la cei dragi, crezând că numai așa vei reuși să îi determine să își depășească limitele. Poate au nevoie de sprijin, nu de o atitudine rece, autoritară.

Horoscop, sâmbătă, 29 decembrie 2018 – Săgetător:

Ești dornic să te ocupi de casă, de familie, să le oferi acestora din prea plinul inimii tale. Gesturile tale dezinteresate vor da roade bogate.

Horoscop sâmbătă 29 decembrie 2018 – Capricorn:

Șansa pe care ți-o aduce această zi se referă la informații pe care le-ai avut întotdeauna în preajmă, fără să le prețuiești la adevărata lor valoare.

Horoscop sâmbătă 29 decembrie 2018 – Vărsător:

Ai șansa de a pune în aplicare un principiu foarte sănătos, pe care îl știi deja, în teorie. Are legătură cu situația ta financiară și cu respectul de sine.

Horoscop sâmbătă 29 decembrie 2018 – Pești:

Ai tot ce îți trebuie ca să le faci surprize plăcute celor dragi, dar ceva te oprește. Acel ceva e problema acestei zile, pe care tu va trebui să o rezolvi. 

Citeşte şi previziunile Uraniei pentru săptămâna aceasta

Citește mai multe despre Horoscop pe Libertatea.

Comentarii