MENIU CAUTĂ

Horoscop, sâmbătă, 3 noiembrie 2018. Taurii au nevoie de ajutor

Distribuie

Horoscop, sâmbătă, 3 noiembrie 2018. Taurii au nevoie de ajutor.

Horoscop 3 noiembrie 2018 – Berbec

Situația te poate obliga să te ocupi mai mult de sănătate, poate și din cauză că îți este afectată munca. Este bine să ai răbdare cu tine și să cercetezi cu atenție orice problemă.

Horoscop 3 noiembrie 2018 – Taur

Ai nevoie de ajutorul unor prieteni buni, care te cunosc, dar să fie persoane dinamice, care gândesc altfel și au o atitudine mai lejeră față de probleme.

Horoscop 3 noiembrie 2018 – Gemeni

Te implici în tot ce apare, dar e clar că nu poți rezolva nimic. Poți, cel mult, da sfaturi inteligente, dar și acestea trebuie să fie solicitate, ca să fie ascultate.

Horoscop 3 noiembrie 2018 – Rac

Ești mai concentrat și această stare îți va face bine pe toate planurile. Te vor tenta, din nou, gândurile legate de dezamăgiri, dar le cunoști bine.

Horoscop 3 noiembrie 2018 – Leu

Ai multe de făcut, dar poate că nu e important să le și finalizezi pe toate. Cei dragi au nevoie de toată atenția și nu vei putea să îi păcălești.

Horoscop 3 noiembrie 2018 – Fecioară

Ești în elementul tău astăzi, cu bune și cu rele. Cele bune sunt dorite de toți apropiații, de cele rele trebuie să te ocupi tu, să le cizelezi și să le transformi.

Horoscop 3 noiembrie 2018 – Balanță

Dacă nu vrei să faci un efort serios de concentrare pe ceea ce e bun și merge bine, s-ar putea să ajungi foarte ușor la dezamăgiri care nu au o bază reală.

Horoscop 3 noiembrie 2018 – Scorpion

Acorzi prea multă importanță unor comportamente care nu îți sunt pe plac și ești tentat să-i judeci cu asprime pe cei care nu conformează standardelor tale.

Horoscop 3 noiembrie 2018 – Săgetător

Ziua se împarte între două tendințe, una este nevoia ta de a proteja mediul intim de priviri indiscrete, cealaltă te îndeamnă la hărnicie.
Horoscop 3 noiembrie 2018 – Capricorn

Te consideri dezamăgit de cei din anturajul apropiat, dar nu cercetezi cauzele acestor concluzii negative la care ajungi foarte ușor.

Horoscop 3 noiembrie 2018 – Vărsător

Nevoile tale reale nu îți depășesc posibilitățile, dar e greu să recunoști acest lucru, poate și pentru că ești prins în conflicte care te condiționează să demonstrezi altceva.

Horoscop 3 noiembrie 2018 – Pești

Îți pregătești singur o zi stresantă dacă vei căuta să îndrepți tot ce crezi că nu e așa cum trebuie la cei din jur, în special la partenerul de cuplu.

Citeşte şi previziunile Uraniei pentru săptămâna aceasta

Citește mai multe despre Horoscop pe Libertatea.

Comentarii