În ziua de 14 septembrie, planetele Mercur și Venus vor intra în zodia Balanței și, până în octombrie a. c., vor lumina casa a X-a, a ridicării în rang, a notorietății și a „puterii”, dându-le o „mână de ajutor” Capricornilor care ar putea opta pentru o alternativă, pentru completarea activității curente cu alta, mai plină de satisfacții și compensări umane, sociale, financiare, profesionale.

Luna Plină în Pești i-ar putea pune în situația de a depăși etapa descoperirilor dezamăgitoare și concluziilor rezultate din realitatea care li se dezvăluie fără menajamente. Între 15 septembrie, după ora 01:33′, și 17 septembrie la prânz, relațiile parteneriale sau înțelegerile, indiferent pe ce temă, par a intra într-o pauză; poate fi vorba de amânări, blocaje, impas legal ce trebuie atent cercetat înainte să se ia o decizie.

Între 17 septembrie, după ora 13:31′, și sfârșitul zilei de 19 septembrie unele persoane născute în acest semn pot face o criză de orgoliu dacă este vorba de un beneficiu sau de un avantaj pe care l-ar putea obține dar pe care nu-l pot accepta din cauza condițiilor care li se vor impune în schimbul respectivei susțineri și își vor spune „mai bine lipsă!”.

Începând cu 20 septembrie, felul în care se va concretiza acest tranzit astral depinde mult de vârsta, educația, aspirațiile și condițiile actuale de viață ale fiecărui nativ. Nota generală este de atașament, până la subordonare, în virtutea susținerii unei cauze (morale, religioase, sociale, profesionale) sau al unui demers politic care, într-un viitor, i-ar putea plasa într-un loc mai convenabil în societate.

Anamaria Prodan încheie „telenovela” rupturii de Laurențiu Reghecampf: „Eram divorțată de doi ani și locuiam în aceeași casă”
GSP.RO

Anamaria Prodan încheie „telenovela” rupturii de Laurențiu Reghecampf: „Eram divorțată de doi ani și locuiam în aceeași casă”

Horoscop 18 februarie 2020. Săgetătorii trec de la teorie la practică
HOROSCOP

Horoscop 18 februarie 2020. Săgetătorii trec de la teorie la practică